I tako ljudi moji.. otkriven je defekt eliminacijom. Prvo sam na drugom deklu promijenio ležaj i zamijenio sa prvim, pa nije bilo uspjeha. Zatim sam izvadio kvačilo sa polutki i stavio na druge polutke, ista stvar... a onda sam išao pregledati kvačilo i imao sam što vidit. Nikad tako nisam bio razočaran u Malossi Delta kao sad. Potpuno novo a ima pogrešku u zegerima, jednostavno su za 0,3 mm pretanki i stvaraju šuškanje na leru i nižim okretajima. Da čovik nebi poludio... Trenutno su u skuteru sve potpuno serijski sa drugog skutera (polutke, kvačilo, zvono, centralni) dok ne riješim problem sa kvačilom. Plan je ili nać odgovarajući deblji zeger od 1mm ili pronaći nekakvu tanku podlošku...
https://www.youtube.com/shorts/7XmIQOrob5gKad se to eliminiralo, onda sam sa osmjehom na licu krenuo dalje sklapanje. Izvadio sam vilicu, ugradio bravu, stavio plastični čep preko ležajeva na volanu, pospojio volan, te spojio plastike i tako došao do sklapanja cijelog skutera. Spojio sam i novu trubu koja je naručena, trubi duplo jače od prijašnje.
Poslije toga sam napravio 17 km sa njime i osmijehom na licu a daljnju razradu i mini ubrzanja 50-80 km/h sa 145 kg vozačem pogledajte:
Zatim slijedi fotosešn:
I poslije ovog, ide još razrada barem 100 km, slaganje blokade da vrti na 7.000 rpm, i obavezna hitna rega koja ce se vjv odraditi sljedeći tjedan. Ostaju za sad samo sitnice, možda nategnuti malo deltu kad riješim zegere, zatim obojiti deklo i složiti kurblu, i montirati plastike koje ne mogu nać nigdje ahhaha negdje sam zagubio poklopac rezervara, pa ga aktivno tražim po radioni ...