Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:25:12MHR replica+nardo+MHR radilica+19 dellorto+malossi overrange+malossi cdi i letis garantirano Taj sport te kosta oko 1000eurica ali imas dobar midrace koji ce dugo trajat. ahhhh...nie bas 1000 eurica al izracunao sam sa svime oko 600 bi trebalo biti sve..uracunato i par para rolica,federa, gljiva..red sponge, dizne..
MHR replica+nardo+MHR radilica+19 dellorto+malossi overrange+malossi cdi i letis garantirano Taj sport te kosta oko 1000eurica ali imas dobar midrace koji ce dugo trajat.
ma nemora uzet yasunija osim ak mu se vise svidja zvuk..nece nardo unistit aluminijski nikasil cilindar i to jos sa dvije karike tako lagano ako je dobro postelano. Dugo ce se moc tako vozit sigurno.
Citat: Bruno1990 - 02 Studeni, 2008, 10:37:15Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:25:12MHR replica+nardo+MHR radilica+19 dellorto+malossi overrange+malossi cdi i letis garantirano Taj sport te kosta oko 1000eurica ali imas dobar midrace koji ce dugo trajat. ahhhh...nie bas 1000 eurica al izracunao sam sa svime oko 600 bi trebalo biti sve..uracunato i par para rolica,federa, gljiva..red sponge, dizne.. ovisi di kupujes.ja sam gledao u sloveniji i to ti je full cijena.Sa povratom poreza bi te ispalo negdje oko 850eura.BTW.Ak oces da ti to sve radi savrseno samo overange ti je 275eura sa porezom.
Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:38:03ma nemora uzet yasunija osim ak mu se vise svidja zvuk..nece nardo unistit aluminijski nikasil cilindar i to jos sa dvije karike tako lagano ako je dobro postelano. Dugo ce se moc tako vozit sigurno.eh da si jucer bio s nama..sve bi vidio..sta je pila od motora..hahahah.....citat cu i gledat..i slusat..a dobro svaki za sebe govori koje kome spuh dobar..ima vremena..a koj je onaj od slowa yasuni??
Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:40:06Citat: Bruno1990 - 02 Studeni, 2008, 10:37:15Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:25:12MHR replica+nardo+MHR radilica+19 dellorto+malossi overrange+malossi cdi i letis garantirano Taj sport te kosta oko 1000eurica ali imas dobar midrace koji ce dugo trajat. ahhhh...nie bas 1000 eurica al izracunao sam sa svime oko 600 bi trebalo biti sve..uracunato i par para rolica,federa, gljiva..red sponge, dizne.. ovisi di kupujes.ja sam gledao u sloveniji i to ti je full cijena.Sa povratom poreza bi te ispalo negdje oko 850eura.BTW.Ak oces da ti to sve radi savrseno samo overange ti je 275eura sa porezom. da..jbt..taj overange je skup..reko mi je rakitje00..ma ja sam mislio to uzet preko SA..skupo je dosta toga tamo..jos ako nebude tada na lageru stvari..necu ih pola dobiti..imam familije u njemačkoj pa mogu i preko njih djelove dobit..
naci yasuni r..vidim ima dvije vrste ili to su isti samo naziv drugi 1: YASUNI R MID-RACE (CARBON) (WITH EURO-APPROVAL) 2: YASUNI R MID-RACE (BLACK EDITION)..i razlika im je samo u 5 eura cijene.. a kakva mu je razlika po preformancama??
Citat: Bruno1990 - 02 Studeni, 2008, 10:52:15naci yasuni r..vidim ima dvije vrste ili to su isti samo naziv drugi 1: YASUNI R MID-RACE (CARBON) (WITH EURO-APPROVAL) 2: YASUNI R MID-RACE (BLACK EDITION)..i razlika im je samo u 5 eura cijene.. a kakva mu je razlika po preformancama?? prva razlika kod yasuniR ti je da imas varijantu sa topom od karbona i aluminijskim topom.Oba su euro norme jer imaju po dvije blokade.a performanse su im iste.meni je slow objasnjavo nesto da je njegov R city jos neki poseban osim kaj ima top od karbona ima i drugaciju granu od ostalih a po meni je bolja od ostalih. Sad di je on kupio takvog yasunija morat ces njega pitat.
Ja neznam dal sam ja lud ili sta al znam slowow auspuh napamet kak izgleda i sad malo proucavam te yasuni auspuhe i sve mi se cini da slow nema R-a nego C16 city karbon koji je identican ko R samo ima takvu granu kakvu ima slow.
c znači carrera i to su jači modeli yasuni auspuha
Citat: Brla - 02 Studeni, 2008, 11:12:45c znači carrera i to su jači modeli yasuni auspuhajel pise na yasuniju ta neka oznaka negdje r ili c16 ili ....
Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 11:16:07Citat: Brla - 02 Studeni, 2008, 11:12:45c znači carrera i to su jači modeli yasuni auspuhajel pise na yasuniju ta neka oznaka negdje r ili c16 ili .... mislim da ne...samo znam da onaj yasuni kaj ima onaj slovenac na onom aeroxu sa +om je preružan ,mislim da je to c16...a od slowa tak ne izgleda...siguran sam da je njegov r...