samo mi nemoj rec da te jos drzi da kupis ovaj motor
kazes da si ga provoza,a jesi prova malo po gradu manevrirat s njin,provat ga na laganoj nizbrdicigurat u rikverc provlacit se medu auta i slicno..
amo dalje,preskupa registracija,zadnja guma mu takodjer nije jeftina solucija
a za te stvari sta tebi treba,je dovoljan neki naked 600 kubika,fazer,bandit,z750 ili nesto slicno
a ako vec ides birat manje zlo,imas xjr1300,motor za malo "jače"muskarce
ima ga meni prijatelj i dosta san ga puta vozia,za mene osobno je pretezak po gradu,a i ima dosta manje od suzukijevih "suhih" 320 kila,na njemu se takodjer osjecas ka muskarac 1300 kubika i 100ks je dosta respektabilno,ima ogroman moment,za duze voznje je jednako udoban za vozaca i suvozaca,novi je u startu jeftiniji od intrudera malo manje od 30 000kn,a polovnih se da nac dosta jeftino i to salonski primjerci
meni susid svog sa 10 000km,2004 godina,regan godinu dana,prodaje za 6000e,sta je oko 43000kn..malo razmisli,smatran da nisi izabra motor za svaki dan,jer uz intrudera bi opet mora uzet neki skuter za pribacit se do kafica ili po kruv ili nesto slicno,jer nakon nekog vrmiena bi ti postala muka vozit ga po gradu,pa bi ili prisa u autu ili javni gradski prijevoz
jesan se raspisa,haha