Vrlo lako moguce da je sigurno to taj!
Dosta mi je ljudi reko da je Vilim teska cigancina, priie negoli je se ovo odigralo, medjutim gajio sam vjeru da ima nesto dobro u svakom covjeku, kad ono suga smrdljiva i otpad. I reko ajde da vidim dal je se ekipa iz Rijeckog podrucja promjenila nakon 10ak godina, jer su me sjebali priie 10ak godina sto cu pamtiti zauvijek. Zato sam mu i izasao u susret.
Kad ono, bahatost je i dalje tu, arogantnost takodjer, doktoriralo se valjanje viseg nivoa. Zao mi je sto je to tako.
Jer mene su dvojica iz Rijeke obradila u mojoj provoj kupovini skuter dijelova dok sam jos bio zelen. Tako su me fino nasamarili, slikali dijelove dok su bili u dobrom stanju, i za nekih soma kuna poslali trule, hrdjave, ispadane i izstuntane dijelove. Hrpu loma i smeca mi poslali, a njih 2 se fino kurcili na forumu kako su za te pare apgrejdali svoje Aeroxe s novim dijelovima iz Trsta. U pitanju je bio "Davši" aka David Kalaba i neki Mateo, oba su vozili roxove.
Nakon sto su mi poslali hrpu smeca u kutiji, ja im nisam mogao nista.
Nakon 2 mjeseca, inteligentni Davši je odlucio rasprodati svog midrejsa Roxa i vratiti ga u pitomije stanje jer mu je hitno uletio kupac. I tako ti Davsi objavi oglas da kupuje ZXa jer je imao Roosta. I ja se regam s drugim profilom i ponudim mu ZXa za 400kn u jako dobrom stanju. I inteligentni Davši to prihvati i kaze, salji HP expresom hitno hitno...
Imao sam neki stari izubijani serijski auspuh sa Bennelija 491, i odlucim mu to poslati. Ali cekaj j#bote, masa tog auspuha je veca od ZXa, a i veci je. I lijepo uzmem auspuh i kulturno ga izlupam onako zestoko na sotonisticki od banderu dok se lonac nije propisno spljostio. Nakon toga sam uzeo fleksu i odsjekao granu, i odsjekao top da dobijem masu ZXa...
Uzeo od bratica podatke, koji se ko za k zove isto kao i ja, i posaljem inteligentnom Davsiju iz Rijeke... Sutradan, oko 10h netko me zove s nepoznatog broja, zapeo ko isus i trosi mi bateriju od moba... Ja se ne mogu javit a mob zvoni vibrira 10minuta bez prestanka....stize poruka od, inteligentnog, Davsija, "majmune nisi normalan sta si mi poslao, frend i ja palimo auto i krecemo za Zagreb", ja jos ludji rekoh "javi kad ces tocno doci da ti oriredim dobrodoslicu"...
I tako sam se naolatio od te cigancine za one polomljene, hrdjave srot dijelove. Tad smo komunicirali preko MSNa i kucnog racunala....
Od tada, pa do danas, ima mozda cak i 12 godina, Rijecka ekipa je dominantno najprljavija na podrucju cijele Hrvatske, to tvrdim na temelju gomile iskustva s cijelom drzavom, i zanimljivo, nikada nista nisam kupio od njih, svega par stvari koje mozete nabrojati na prste jedne ruke. Da je iz bilo koje druge zupanije, ja ovo ne bih niti napisao... Ali netko mi je od ekipe dobacio da je mozda iz Dalmacije, u tom slucaju to ne bih napisao jer imam izuzetno puno pozitivnih iskustava...
Kako cemo rijesiti Vilija, to cemo jos vidjeti, ali tocno znam mentalni sklop te ekipe, samo sam ja nazalost, odrastao u jos gorem, ali sam uspio ubrati nesto sto oni nikada nece...