I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ja sam se sad cuo sa lavom i rekao je da ima neku lunu za posudit od frenda pa ce vjerojatno doc.Cuo sam se i sa poggijem i on ce vjerojatno doc ak nazica par kuna za benzin pa mozda povuce i kichu sa sobom.Mogu jos probat zvat efz-a al mislim da ima problema sa curom koja ga ne pusta ali probat cu.
Citat: 2TDottore - 01 Studeni, 2008, 20:13:12ja sam se sad cuo sa lavom i rekao je da ima neku lunu za posudit od frenda pa ce vjerojatno doc.Cuo sam se i sa poggijem i on ce vjerojatno doc ak nazica par kuna za benzin pa mozda povuce i kichu sa sobom.Mogu jos probat zvat efz-a al mislim da ima problema sa curom koja ga ne pusta ali probat cu. Evo cura ovo procitala i veli idi Ajde onda sutra, al u 12 ak moze, da dodem u neko normalno vrijeme doma, treba ic radit u ponedjeljak
Citat: efz - 01 Studeni, 2008, 21:07:56Citat: 2TDottore - 01 Studeni, 2008, 20:13:12ja sam se sad cuo sa lavom i rekao je da ima neku lunu za posudit od frenda pa ce vjerojatno doc.Cuo sam se i sa poggijem i on ce vjerojatno doc ak nazica par kuna za benzin pa mozda povuce i kichu sa sobom.Mogu jos probat zvat efz-a al mislim da ima problema sa curom koja ga ne pusta ali probat cu. Evo cura ovo procitala i veli idi Ajde onda sutra, al u 12 ak moze, da dodem u neko normalno vrijeme doma, treba ic radit u ponedjeljak naci cu se ja sa tobom i sa poggijem ak ce ic u 12 pa se lako mi nadjemo sa ostalima u 13 a za to vrijeme dok ih cekamo popijemo i pivicu -dvije.
Neko ide nekud sutra? Evo i mene Danas sam došo malo prekasno al bilo je dobro i to malo kolko smo se vozili! Malo kod kingcrossa otišli palit gume pa se razišli, zagrepčani u zagreb, mi ostali prema rakitju i na kraju završili nas 6 u bircu i 2 vure smo se zajebavali i rakitje00 nam svima platio cugu! Još jednom tnx Kolko vas onda ide sutra? Meni ostalo još malo više od pola tanka i 30 kn u novčaniku... Kaj bude dost to? Nebumo se valjda vozili više od 30kmh, jel Šalim se
Znaci dottore,efz,pogiali.... i ja,malaguti i Dhorvat..... A jel moramo u brege?? aj da nademo neko mjesto ..... Grad?? neznam ni ja...
Citat: 180fxr - 01 Studeni, 2008, 22:42:46Znaci dottore,efz,pogiali.... i ja,malaguti i Dhorvat..... A jel moramo u brege?? aj da nademo neko mjesto ..... Grad?? neznam ni ja...Poggi je legenda s VXR-om Ja se sutra vozim ISPRED njega! Još jedno onakvo zagorje i moral bum kod doktora da mi pokrpaju bubnjić Di je mjesto sastanka? I kad?
onda se možda i ja pridružim al me nemojte držat za riječ
hahahaha, ljiik p.s. a mene niko ne pita ,kaj bude smojim plučima od one mješavine