Ahahahhahhahahahaaha opet
SUHI pod drugim nickom!
Jaooooo koliko ga boli voznja nakon Slovenije, namazala ga 3 Purejeta, a najteze mu je palo ono sto sam govorio jos odavno, PUREJET 50 CISTA SERIJALA s variomatom, namaze svaku tuning Pezu
Sta mislite s kolikim je uzbudjenjem iscekivao da jedan od 3 Purejeta crkne??? To se nije desilo i evo sada poslijedica, ajmo kurit, i ajmo si staviti u avatar placeni novinski clanak da je Peza najbrza hahahhah
Pljus pljus, dobro dosao u stvarni svijet, gdje PureJet caruje naspram bilo kakve Peže, makar to bila ova iz 2020. za koju mi ljudi plaču da je ne mogu odblokirati.
Gotovo je, Purejeti se voze, moras pripaziti da ne nabasas na njih jos, jer ce te svaki drapnuti
Peža, jedan veliki neuspjeli projekt koji je otišao u povijest. Svaka cast na grcevitoj borbi, ali ni prekaljena tvrdoglavost nije uspjela savladati francuske otpore. Ja sam to odmah vidio u startu, i evo nas tu gdje jesmo.
Čemu ova zavist, pa pogledaj kako nitko nije voljan iscenirati kvar o Peži jer za to nema potrebe, to se zaista dogadja.