Cudo, cudo koliko sam bio u pravu. Javljam se sokiran i zgrozen jer sam se ipak navikao i prilagodio na standardne prizore, ali da crknu 2 ispred mene u istom danu, e to potvrdjuje svaku moju tesku iznesenu tezu.
Najvise me strah od naleta na francusko vozilo. Desilo mi se dosta puta, statistika kaze 100% do sada. Cesto na jako zeznutim mjestima.
Javljam se jer sam danas skoro izgino. Berlingo je crko odjednom u voznji ispred mene i frajer je naglo stao bez ispravnih stopova, te se dijagonalno izbacio na nadvoznjaku da stane u lijevu stranu, ALI francuz se nije uspio poravnati kako treba jer je riknuo na usponu. Jebiga, prednja guma mi je skripala, nisam to ocekivao, ali od sad sam spreman na obavezno kocenje kad vidim francuski otpad ispred sebe i distancu od 4 kilometra.
A pazi sad ovo, 4h kasnije, na istom nadvoznjaku, prilikom uspona, Renfault Scenic poceo rikavati i ljudi ga obilaze. Prodjem ga i ja u nevjerici, i cud se da sam vidio 2 komada na istom mjestu u par sati razlike. Okrenem se i Scenic takodjer staje u sred zavoja u lijevu stranu. Oba su bili crvene boje.
Rijec je o nadvoznjaku sa Slavonske s lijevim zavojem iznad Drziceve kada se ide prema Folki.