to stoji mozda jesam malo naporan bio al jbg musterija sam napravio sam mu 10 soma prometa skoro..
jos je pristao da zamjenim sta sam htio itd i zato sam ga i hvalio po forumu...
prvi put kad sam narucio stiglo mi je sve iduci dan, reko ovo neki dobar dobavljac idem sve narucit kod njega ako je tako brzo pa da je i sto kuna skuplje po djelu nebi zalio zbok brzine i jer lik dostupan...prvi put sam polutku narucio btw
i nakon tog prvog puta cekao sam tjedan dana za ostale dijelove koje sam narucio isti dan nakon prve naruđbe i dan nakon sta je dosla druga naruđba, i dođe naruđba bez radilice a radilicu naplatio sa tim paketom, ja ga zovem pitam di je radilica kaze kolega "zaboravio" stavit, reko ok onda cu zajedno drugu radilicu uzet kaze on moze nema problema, sljedeci dan sam mu vratio to za zamjenu sta sam mislio,
nakon toga evo sada 2-3 tjedan dosao i stigli mi ovi dijelovi i lik mi smanjio cijenu za sve sta sam zamjeni i opet mi sada naplati polutku u ovome paketu sta je stigao a polutke nema (ja sam paket platio postaru i doneso u kucu a ono polutke nema) i zovem ga kaze polutka se jos ceka i morat cemo nesto dogovorit za radilicu sta si narucio...
mislim wtf sta mi je naplatio polutku sada ako mi nije poslao to je namjerno napravio da me nateze...
racune mi nikakve nije poslao, sad me nateze za tu radilicu i za tu polutku + nategnuo me za 700kn danas sta mi je naplatio a nije poslao polutku....
nezz mislim nije ovo nimalo uredu s njegove strane, u pocetku je bio vise nego korektan i sad me nateze tu lik.. gubim vrijeme, nema racuna, cekam po mjesec dana, nece da refundira ( a normalan ducan ce mi refundirat i sve ako treba) i zajebava za tu radilicu koju je narucio mislim sta mene briga za to ako sam otkazao...
sad razmisljam da otkazem i polutku da se vise ne natezem s njima pa ako me zajebe za 700kn bolje to nego za vise.. a i ako se zakomplicira tu su odvjetnik i porezna pa ce se drukcije pricat..