2 stvari: ako je jeftinije ne znaci da je lose. U 90% slucajeva placas ime tako da budi svjestan da se i te sve "skupe" radilice proizvode u kini isto ko rms. Nitko ti ne garantira da ce tebi ta polini trajat duze od top performances ili rms.
Drugo, kad stavljas te radilice s punim metalnim polutkama, skuter ce ti najvjerojatnije postat vibrator, osobno sam to vidio vise puta. Dok kod ovih radilica s plasticnim ispunama toga nema ili je manje izrazeno (opet govorim iz vlastitog iskustva, ne mora znacit da nece bit tako ali eto jos nesto za razmisljat).
Ako te ne smeta to vibriranje ja bi ti preporucio da narucis doppler radilicu sa scooter attacka, ugradio sam ju na 3 skutera dosad i drze se jako dobro, jedan je presao vec 2 sezone po preko 10tkm. Ja osobno u svoj nrg sam ugradio tu rms super racing, i to ne zbog cijene nego jer ne zelim te vibracije. Isto nikakvih problema s njom vec 7tkm
I za kraj: dzaba ti skupa radilica ako ti bude to ugradivao "majstor" cekicem. Onda ti je bolje ostavit serijsku duze ce vozit