Mislim si, pa nemoj, pa skuliraj se, budi neutralan promatrac iz Comfort zone, pa zar je ta peza bas takva teska kurcinak? Iznesi barem dlacicu pozitivnog misljenja, tracak nade optimizma, jer i drugi se kvare.
I onak sam se sjetim. Krenes u Istru ujutro, vozis cijeli dan, malo i obilazno. I krenes za Zg oko 20h. I reko super, nocna voznja, kaj.
I na zadnjih 60km, francuski izrod vjecno i nepopravljivo crkne, raspadne se masina jer je prejaka za francusku nakupinu stvrdnutog pseceg izmeta na kotacima, u 2h noci.
OK, sve je to super divno i krasno.
Dosta te jebe iscrpljenost u tom trenutku, zapravo mnogi bi crkli jer smo i mi odmarali, posto smo divljacili u moru.
I dogmizes u zoru, po danu u Zg, oci peku, a raspadas se...
Da mi je upoznat tog ravnoduska dugouska nakon ove sitiacije, jer poucen iskustvom, ljudi ekipa odustaje punoooo puuuunooooo ranije.
Prije toga, crko tamo, crko tu preko. I onda moram gledat gmizanje da bi se francuz dokazao u par sati srece. Onak, vozim se 3 godine bez greske, i tu mi se uzdize peza jer je 3h odvozila bez greske, jer 3h s pezom se vise vrednuju nego 3 godine silovateljske voznje, ne ove civilne to me ne zanima jer bi meni tako trajalo barem 5x vise.
Netko bi rekao, pa to se moze desiti svima!
- pod A: ne seri kvake
- pod B: pitao bi optimiste za misljenje nakon sto je ovo xx slucaj pokvarenog francuskog otpada
- pod C: kome, osim pezi, moze zablokirati jebena getriba??? Stisni zadnju kocnicu do kraja i guraj jebeni skuter 10m, pa onda slavi Pezu, eto samo to, nista vise.
Zamjerio mi se francuski osuseni pseci izmet na kotacima za vijeke vijekova.
Ove sporadicne sretnike na mrtvim gmjzajucim serijala koje lako prepoznas po koloni niti nemrem dozivjeti jer su rijetki kao dinosauri.
I onda mi dodje tutač da iskoristi pauzu od mamine sise, i veli peza je 3h izdrzala - proglasavam je remek djelom.
Samo Francuz, samo Francuska. I onda ja kupim pezo skuter, pa kupim i drugi, ajde daj i treceg i tako jedno 7 komada. Najeo se govana i uvalio u g#vn# kao nikada. Tutač se zasteka nazad na sisu a ti probavljaj francuski pseci osuseni izmet.
Klik, klik, tip tip i evo ga, zuti tisak objavio da je peza auto s najmanje kvarova. Jebes praksu, tipkovnica ima moc jer tu je sve onako kako nam pase.
Odem u Francusku na skijanje, i umjesto da mi vele, cuj, nema snijega, oni to presute i tako ti se naucim skijati po njivama i izj**** kompletne skije, znaci gola njiva i njive jer snijega ima na poslijednjih 100m i to bljuzgavog.
Kako da volim francuza, pomozite? Ona jeftina smeca od auta nebi nikad uzeo, radje cu bicikl uzet. Na sekundarcu se melju francuzi ko novi, jedino sto mi je upalo u oko je brza spojnica za crijevo goriva.