Nije bila lomljivo naznacena, jer sam procijenio da se ne moze ostetiti, sto je i tocno. To je bio manji paketic kao pola kutije cipela, i takve stvari bi trebale ici u odredjeni kos, a ne s ogromnim i teskim kutijama. Ali najveci je problem platiti uslugu za lomljivo, jer to kosta 12kn, a za te pare ce mi odbit paket prosjecni primatelj, u blazem slucaju ocitavaju bukvicu i educiraju kako bi se to trebalo napraviti, ne uzimajuci u obzir da najjeftinija opcija nema trqcking nr (onda ti jebe majku i pita di je jebeni broj, a onda te sjebe i kaze da nisi uopce poslao jer nema dokaza). I tako te razna suganja postje, ali to je prica za sebe. Najjaci su mi isusovci kristovci da vam j#bo bog majku, kad ti kaze da mu izadjes na autocestu i da cmrljis i cekas tamo nekog rodju iz Bangladesa po 30minuta, a autoput je udaljem 35km, plus dolazak nazad 35km. Jao sto volim takve inteligentne, a roba vrijedi 70kn.
Pa zbog 5kn mi odbijaju pakete, a kamoli 12kn, to je najextremnija psiholoska pljacka koju ne zeli platiti 80% ljudi.
Imas ovakve situacije:
1. Ljudi su sumnjicavi i ne zele unapriied platiti robu preko racuna, a to je najpovolknije.
2. Kada ides drugom solucijom, otkupninom, osim sto placas dostavu, placas i transfer novca koji si dao postaru do primatelja, i tu se mnogi bune zasto nije dostava 10kn.
Nebitno je sve to, glavni problem je sto djubrad ne zele platiti radnike, i nedostaje im veliki broj, vecina radnika, djelatnika, uposlenika sta vec sve nece izmisliti za obicnog sljakera koji izgara za mizeriju od place. Oni koji rukovode imaju bolesno dobre uvjete, a korisnici usluga ispastaju i usluga je na razini 100 godina u nazad, kao u mnostvu drugih tvrtki. Racunica je vrlo jednostavna, usluga nikad gora, a nikad skuplja, a profit je extreman, sano sto oni koji najvise doprinose puse kurcinu.
E da, svako malo je kebeni tjedan crvenog kriza koji se MORA PLATITI inace ti ne zaprimaju posiljku.
Znaci deracina na sve strane, nista ne bi rekao da je usluga u deklariranim okvirima i da sve funkcionira korektno. Ono sto je iznimka i sto se moze svugfje desiti, u posti je redovita pojava, a iznimka je redovita isporuka u ocekivanim okvirima.
Mater vam j**** skupa s ovim pljackasima iz crvenog kriza. Prosjjecno sam im ostavljao po cenera dnevno, da vam j**** majku pljackasku