Boli vas briga, vi na klopu a ja se po mraku borim sa cestama po Slavoniji
Bilo je veselo u povratku bome. Svjecica mi je cijelim putem bila na izdisaju, svako malo bi mi "propao gas" pa bih morao stati sa strane da ispljune ono gorivo sto je povukao a nije sagorio. A bio sam lijen da stavim novu jer znam da ce i nju skuriti zbog prebogate smjese na manjim otklonima gasa. Onda u Novskoj mi se odsarafio kocioni cilindar zadnje kocnice pa sam morao rasklopiti gore oko sata sve da to dotegnem. Preletio preko grane, eto ti patrola u RS, jedna me zaustavi pa druga pa onda usred niceg između Dervente i Modrice odsarafi mi se matica variomata. Ajd stanem sa strane, zategnem (imao sam alat za zablokirati vario i gedoru 15mm pod sicem) upalim i krenem 20m, opet se otpusti. Onda opet sve rasklopim, ponovo stegnem, ovaj put najjace sto sam mogao i tako je to nekako izdrzalo do kuce. 20km prije kraja tripa, naletim na neku raciju, zaustavljaju sve redom i kao tipicni napuhanci zeljni izivljavanja pregledaju sve zivo, zapitkuju,i kao eto na kraju ok uredu je sve vozi polako nemoj divljati.
Ja sam imao zelju da dođem da se upoznamo i opcenito da dođem u Zg skuterom, digao dupe upalio runnera i krenuo. Prvi put da se upustim na tako neki duzi trip, al dobro je sve ispalo na kraju, avantura je avantura. Volio bih i ja da sam mogao odvoziti koji km s vama, prespavao bih tu u Zg pa sutradan krenuo nazad ali obaveze zovu, danas sam se uspio ukrasti i iskoristio priliku dok jos ima lijepih dana i mislim da da je to to za ovu sezonu odnosno mislim da mi je dosta voznje jedno vrijeme hahah. Sâm sam pa mi je bilo smor. Nisam odmarao skoro nikako,malo iskoristim priliku da se razgibam na benzinskoj, nesto pregrizem i odmah idem dalje. Al ipak sta da se priča, peuglot je peuglot!
Ako imate jos kakvih klipova ili slika okacite tu pa nek stoji za lijepo sjecanje
i da vam kazem jos nesto.. nije vam lako! Ale aleee! pozz