Dacerovs pak veli da po njegovoj vuri nije iso prek 102 :/
Trenutno sam 5. u redu cekanja na radetovoj listi za štelanje karba pa se moram strpit, nema mi druge..
Isao si 105-106 po mom satu, a laze za 4.
Kad sam na jednom djelu krenuo punit 110 po satu, poceo sam te dobro stizat i vjerojatno je tada Pero iza mene snimio tih 111 po satu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je, to je bio trenutak negoli te je prestigao prvi put, tad je se bas zaufao i gadno si mu zasmetao kao i skoda. Poslije toga nije vise usao u visi nivo kosmoskog moda.
Mrale, stavi novi model matice sto ima na sebi narezanu podlosku, vjerujem da je ta bolja.
Hahahha pa nisam ja znao da se on ganja, a i ja sam imao suvozaca pa mi treba duze da razvuce al i kocnicu, jer me zena pikala u rebra uredno, reko kaj hoces bog te j#bo bla bla bla kaj izbodis sad si sve pokvario hahahhaha.
Btw, stari moj sa suvozacom to nije isti skuter, to je ko da se pod rucnom vozis al se Nmax jako dobro nosi sa time, nemam mu sta prigovorit. Na autocesti razvuko 114 po satu pa sam dobio udarac po kacigi odozada fino hahah, nesmijem se ni malo ganjacit jer vise nebu htjela na skuterce.
Btw, mislim da tvoja Pura70 ide dosta bolje od zvonkecovog Rallya tak da treba to zvonkecu postelat na novo!
Sent from my iPhone using Tapatalk