Evo ovako:
Na mom Aeroxu tvornički su gore došli cajgeri di je desno u malom krugu pokazivač brzine, a u lijevom (većem) digitalni display koji pokazuje temperaturu i gorivo. Nakon puno godina (
) mi je to dosadilo i kupio sam od jednog lika originalne Aeroxove cajgere koji umjesto ovog digitalnog imaju analognu obrtajku i analogni pokazivač goriva. Izgled cajgera odgovara skeniranom cajgeru koje je postal Slowrider u Styling skutera - Dashboardovi.
http://shrani.si/?3H/12d/4vGrDutt/zegaryoryg6vm.jpgTaj neki frajer mi ih je prodal za sitne pare, bili su potpuno ispravni ali su bili raštimani (kazaljke su bile na krivom mjestu)...
I sad:
Ja sam to moral ručno naštimat. Natočio sam litru na skroz prazan rezervar i stavio kazaljku benzina na početak rezerve i to je pokazivalo ful točno! Ali problem je bil u obrtajci... Čuo sam negdje da motor kad je skroz zagrijan i kad radi mirno na najnižem leru da je to malo manje od 1500 okretaja/min. I tako sam "ubacio" cajger unutra i to je pokazivalo točno!
Ali meni neš ne štima onda u vašim diskusijama. Svi vele da zavrte motor na 10000 okr/min samo tako! @EFZ svog SERIJSKOG enerđija sa yasuni R-om vrti preko 10!
Ja svog ZX-a NIKAD nisam mogo natjerat preko 9500 okretaja i s prelaganim rolicama i sa prstenom na variomatu čak ni sad na trophyju! Motor se jednostavno prevrtava čim su okretaji veći od kakvih 8300!
I kome da vjerujem sad? Slow je nekaj progunđal (
) da jedino meni ne valja cajger... A dal je moguće da su te stare cajgere radili točnije od ovih novih pa da je zato takva razlika?
I još da pitam: Dal je netko ikad izmjerio kolki su točno obrtaji na leru na aeroxu?