Kupio skutere u inozemstvu prije skoro 2 god. Odbili me je nemam dovoljno papira. Dobro, u redu, davio vlasnike jel to sve, vele jest i da se s tim moze nornalno dalje regati kod njih.
S tim papirima gore sve normalno funkcionira, ali kod nas ne jer se dodatno trazi rodni list od majstora koji je slagao u tvornici, te spermogram od ovlastenog dealera...
Nadalje, doslovno se iz dana u dan sve mijenja glede tih pravila i naputaka u radu, i saznam od mase ljudi da se odjednom sve moze, i zaista, moze. Ali imas i dalje one truletze od djelatnika na svakom DRUGOM koraku koji kazu NE MOZE, a kolega pored njega kaze MOZE. Vrhunac mi je bio kad sam imao potvrdu od proizvodjaca iz drzave uvoza, a kucka mi kaze da cu morati vaditi nasu, a prethodno sam obavio jednu regu s takvom potvrdom.
Naravno da si obavio apsolutno rutinski posao relativno brzo i kratko, a cim je malo vanserijska situacija, dolazi do odjebavanja i extremno jebenog kompliciranja gdje prpvedes pola dana i opet ne stignes nista rijesiti.