Suhi lijevo, ja desno, prejebena je cestica do ovog krizanja, za skutere brutaaaaaalaaa
Pauza u Selcu, krenuo sam magistralom od Bakra.
Sad kad ubijem brasno, malo cu oko sklopit da mogu od Senja ispreskaat sve ko veverica grane.
čitavu noć ste vozili?
Ooo da. Probudili se jucer oko pola 9, doruckovali i cijeli dan tripovali do Stelvia kojeg smo izbrasnarili u zadnjo cas priie mraka, i gassss cijelu noc do Trsta ujutro hahahahahah
I sad Suhi peglira preko Delnica za ZG, a ja magistralom od Bakra do Paga.
Ides na pag cestom skroz ili ces na trajekt?
Ici cu trajektom, neda mi se kuhati
Ovo je bilo probijanje granica, i to kao iz picke, potrefila se top forma po svakompitanju kod obojice.
Imamo dosta materijala....
Kak sad ide peza na normalnoj nadmorskoj visini? Jel jos uvjek sere prenos ili je stvar bila do smeše?
O tome cu posvetiti poseban topik, GMIZAJUCI BOLID, bog mater, ja vise to zamorce ne cekam nikada, nek izvoli staviti kit ili odradit swap na purejeta 50.
Odguriva se nogama, ne ide niti bizbrdo ako je rijedji zrak, a u Trstu je stao na sred nizbrdice pa se vracao po zalet e tu sam umirao od smijeha jedno 10min.
Al trrba mu skinuti kapu, prosao je. Da je bio netko tezi na oezi, kunem se bogom da bi ga dosta puta gurao hahahaha ja sam malo probao i kuplung samo klizi. Performanse na pezi se otopile kao sladoled na suncu, i onda su pocela objasnjenja, vjecna obkasnjenja za svakog karbos fana koja nabijem na kolac jer ste i uvijek cete biti nespremni, i to zapamtite. Meni ce setup od prije 3 tjedna navrsiti 5000km i zamjenio sam samo jebeni svijecicu, a prijenos je i dalje u powerbandu bez da sam otvorio deklo ili ista pipnuo!!!! Dovokjna je samo ta cinjenica u 5tkm da nisi otvorio deklo.
Gore ti skuter izgubi preko pola snage, zabrijes da je sve otislo u k. Jer dzaba tebi na atmlsfercu gorivo kada mu nemres dati vise zraka, zato treba prisilno punjenje zraka pod tlakom, jer gore je i nizak tlak pa zrak nevoljko uketava u usisno tijelo i tek onda imas dobar omjer smjese i puni snagu, ovako ti smjesa bude prebogata da krene troksanje.