Dakle kupio u 8.mjesecu 2008. dugoželjeni skuter imenom Gilera Runner VXR200. Taj motor sam htio otkak sam prvi put sjeo na njega i oduševljavao me pa sam taj dana kad je došao pod moje okrilje nazvao praznikom!
Skuter je skoro pa serijala...gore je "samo"
Serdarević auspuh, alarm s daljinskim paljenjem i XENON 8000K kratko svjetlo. Je da, kaj bi bilo bez red spongea powered by MALOSSI
U vožnji je odličan! Kod kupnje je imao oko 18000 kilometara sad ima oko 19800. Motor ima servisnu knjizicu, regan je do 12.mjeseca itd. itd. iznimno je ušćuvan i dosta brz. Krajnja brzina mu je između 130 i 140 a ubrzanje preodlično. Do sad sam se trkao s puno autiju i nijedan me ispod 80 nije mogo dostić, na 85 me dostigao Clio od 120+ konja
Nije dugo ostao kak je bio...došlo je zadnje LED svjetlo, najnoviji model od STR8-a a u planu je jos puno toga, kak bi ja reko, duga je zima, para se ima pa udri na poso!
Također su lakirane sve crne plastike hrapave jer su abšicale od sunca. Sad su ko nove skoro, kažem skoro jer ima specijalaca koji mi sjednu na motor i oderu po njima s đonom
Eo nekaj slikica:
Moj i od poggia VXR:
Montiranje zadnjeg fara:
O svim updateima ću vas obavještavat!