Zdravo, daj da navedem jedan friski zestok primjer od maloprije.
Hoce lik kupit skuter, nakon 5sec razgovora skuzim da je zestok slucaj....
I tako nakon deset sati telefonskih pregovora, eto njega. Normalno je da ne moze naci niti ZIHER adresu pa se i tu izgubi 2 dana lociranja uz pomoc HGSSa.
Dodje lik, sve super sve 5 sa skuterom, motoroc pali na pol zuba, ide, sve sljaka. I sad krene jebavat za sitnice koje su napomenite, a vec su dogovorene sitne pare.
Joj gle onaj ima malo bolji gumu, daj da ga probam.
Joj gle onaj ima malo boljo disk, daj da ga probam.
Joj gle ovaj ima 2 crtice manje, daj da ga probam.
Joj gle ovaj ima okvir ZA TABLICU, daj mi to skini.
I sad OSKAROVSKO PITANJEA, TO NEMOJTE NIKAD NIKOME RADITI.
JEL BI TI MOGAO MENI SA SVAKOG SKINITI TO, TO, TO i namontirati na ovaj kaj bum zel. U prijevodu, DAJ MI SLOZI DA BUDE NOV NOVCAT ZA 4x manje para.
Frende, sve moze, ali mi.se napusi kurca s tom forom da mi za minimalne pare oces sve za dzabe, vrhunac je vjerojatno.da ti pptpisem dozivotno odrzavanje i pranje skutera, i iznutra naravno, uz moje dolaske, i moj materijal.
Idi si kupi neku tesku izvozetinu, skrpani s.kineskim zamjenskim dijelovima i onda na prvom zavoju ga odguraj majstoru kojem ces istresti 2 soma ko iz picke da bi imao NOVO zamjensko.
Ja bi ipak.ovog.
Ja bi ipak onog.
Ja bi ipak piaggia, daj da ga probam.
Daj da probam Kymca s auspuhom i laksim rolocam. U j#bote, pa Kymco s auspuhom vuce bolje neg piaggio, BA TI BOG bum njega ipak zel. (Imam Kymca Vitalitija sa spuhom i ide bolje nego Liberty sa spuhom, obje su bacvice bez katakizatora, polurezonke).
I tako nakon izjebavacine, odluci on uzeti ono sto sam mu prepkrucio ( osobno slozio, provozao, testirao vise puta kad odstojo da pali ko mina jer je prosjecnom korisniku najvaznija pouzdanost, a vrhunske performanse s LC skuzerima su ipak za freakove).
Ali ajde, sve je to normalno. Nego, utovario ga ko KRME u golfa, izjebao si auto (poderao krov, odvalio nosac zadnje police, jzgrebao prag gepeka, pukao mu je ppdizac zadnje habube odlomio se vidi se.desni, izgrebao je i boju na skuteru).
Pa bog te...