Stari moj, ti Kymco Dink skuteri su dolazili do mene masu puta u 12god. otkako ugradjuem elektronske blokade. Jedino nemam doticaja s B&W. Svi su bili ugladjeni i fini, a bila su 2 frenda s blizancima i putovali su na dalje ture sa zenama. Jedan je imao 60tkm i jos sam.se cudio kako je kao nov skuter. Ne kuzim ovo za navoje, svakodnevno stavljam retrovizore i ne vidim problem, nije mi se sjebao niti jedan navoj na bloku za sada i djeluje kao zilva legura.
Ne 6nam kakva je kvaliteta boje na tim modelima, ZX50 i dan danas ima postojanu, odrzavam 2komada i super iugleda ona crvena, 2001 god.
Kroz godine mi je dosla masa Kymco vlasnika i nikad nisam.dobio negativno misljenje, jedino sam bio skeptik zbog izgleda koji nije fensi.
Cijena za anlaser je bezobrazn, ali danas ga kupis za 200kn hoces polovan oroginal ili tamo neki zamjenski. On se moze i reparirati ako nije bas izgorio rotor. Ako se ne znas snaci, sve ce te skupo kostati.
I sta bi ja trebao reci za odrzavanje purejeta? Ono sto napravim za 450kn, u servisu ti kosta 900+1300+1700kn.
Jebiga, moras se snalazit, a vec sam govorio i prije, talijan nakon purejeta za mene ne postoji.
Gledam to iz perspektove gdje serafim i jedne i druge, ne zato sto je moj, imam ih sve, imao sam skoro sve skutere.