Mrale razmijam posto imam fantomku da je odnesem i isprprodam ovim englezima, ima da otplatim i trip i purejeta.
Ako budes probao daj nek te snimi neko pa nek ti posalje video da i mi vidimo hahah
Pazi da ti taj šta te snima ne pobigne s mobitelom dok ti visiš
To mi je proslo kroz glavu haha
Ma mogu ja dosta visit, preko minute sigurno posto imam velike sake ta sipka mi pase
Pored toliko kurveraja i casina, mogao bi se probat kockat
Evo sta imam od alata, jadna mi majka ako zamorce crkne. I imam jos set za krpanje guma, par velikih vezica ispod sica, i 2 kabla aku slucajno crkne aku, ali nece ove sezone sigurno jer je dosta kvalitetniji od proslog (LP plavi za Marine program). Nabacao 4 svijecice, iako vozim ovu vec preko 4tkm i morao bih je ako nista drugo pogledato, ali za sad nisam osjetio izostajanje iskre niti u jednom trenutku
I imam jednu pumpu goriva posto ovu vozim preko 30tkm i nemam pojma koliko moze prec jbt.
Planiram u Bugarskoj poslati putem poste visak stvari jer mi fakat ne treba , tako da mogu obavit dobar utovar u Turskoj
Pas mater, sad vidim na slici kao da mi je zakrenuta plata kofera, al brijem da je to varka. Koliko sam rupcaga do sad presao, i voznje po rimskik.cestama, pa toliko u zivotu nisam...
Ovu alu platu sam namjerno napravio vecom, i ta rupa je za zakacit onu mrezu tako da jaknu samo naslonim uz kofer i stegnem je mrezom, jer mi se nije na krajubdalo stavljat onaaj grill, pa stavljat brtve da mi ne udje voda u kofer i tako to... ovo prolazi i misija je izvrsena, a da imam grill vjerojatno bi trpao svasta nesto, a to nikako nije dobro jer ionakp vec lagaano imam pretovar u koferu...