Ovaj kit sa video super izgleda. Taj naraku nema veze sa pravim narakuom. Pa zar vi ljudi mislita da Naraku ima tvornicu za kiteve , variomate , usise , rolice , kakve sve ne bedastoce. Sve oni to daju nekome kao i malossi i polini.
Pravi primjer je Yasuni recimo. Firma se probila sa auspusima i rade ih odlicno i onda "naprave" variomat Yasuni. Kupio ga rade i dreka ne valja jer nisu ga oni radili. Vec su dali nekome da se iskopira Dopplerov made in France variomat.
Drugi primjer je KOSO. Koso je vrhunska firma koja radi table i cukice i po tome su poznati. I onda mi dodje netko i kupi njihov skupi KOSO fergazer. Taj fergazer Koso firme nije vidio. Niti oni imaju ikakve veze sa njime osim kaj mecu svoju naljpnicu na njega. I onda taj isti fergazer kopira OKO koji je jos jeftiniji i onda 4. ruka dodje i skopira OKO fegazer i od srama kakve je kvalitete cak ni naljepnicu ne metne na njega.
Tako da zamjenski cilindri 50cc RMS , Motoforce , Naraku , pa cak nebi me cudilo Malossi , Polini obicni gusani 50cc cilindri izlaze iz iste tvornice. Motoforce alu odlicno izgleda i nebi me cudilo da Airsal radi za njih kiteve , pa tako i ovaj Naraku 70cc alu sa videa isto izgleda vrh i nebi me cudilo da ih isto Airsal radi.
Airsal vrhunska firma koja radi odlicne kiteve i imaju bas tvornicu za to i bas se bave time. Treba naci podatak , ovo je moje misljenje osobno samo.
Peža vozi 20-25000 sa karikama i onda su za zamjenu makar znam i neke dostavnjake kaj su vozili po 50000 i bile su tanke kao list papira.