Pljeskavica iz rustice se radi po leskovackom rostilju a kuhar se zive boban i iz leskovca je
U rustici imaju pizzu fi 1m al je od 200-350kn
Kremenko grill ima punjenu vjesalicu omotanu janjecom krpicom par excellance
A ni horseburger im nije los
Posljednjih godinu dana se hranim u samo u kineskom restoranu u okickoj
Kiselo ljuta juha, janjetina bambus kineske gljive, dvije male rize, pohani sladoled ubija ( sve kineske u zg sam obisao)
Po meni jedni od jacih cevapa u zg su u sesvetama kod hrge od 1996 tamo jedemo i uvijek su isti
( u banja luci sam bio u svim razvikanim cevabinjicama i nije mi. Ista ukusno krenuvsi od obelixa, krune, mc chevapa, muje .....)
U dugom selu cetvrtkom kod pike becki odrezak ogroman uz to ide tartar rizibizi i pomfri rijetko tko uspije sve pojest 25kn
U dubravi grill palic ima poprilicno veliku a nelosu pljeskavicu
U batku cevapi u kajmaku i teletina ispod peke sa krumpirima
U dubravi gyros house ima odlican kebab sami rade meso za kebab, ali zadnja dva puta mi je djelovao kao laksativ
U elbullu u dubravi su imali steakove boli glava ali su promjenili 3 kuhara i od tad nisam bio
U vrbovcu je bio feel grill tomahawk steak od 3kile pecen na zaru da se zatvore pore zatim dovrsen na tavi.
I taj lik je imao adana kebab od janjeceg mesa kakva je to bila stvar
Ako se nadjete u crikvenici u konobi karoca su gableci predobri, ali alacard im nevalja
Samo neki od restorancica di se prehranjujem iz dana u dan ima ih jos al se ne mogu sjetit svega