Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Speedfight 2 - Poboljšavanje performansi  (Posjeta: 7873 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Speedfight 2 - Poboljšavanje performansi
« : 15 Listopad, 2008, 22:42:49 »
Evo mene opet :toothy11:

Ne zaboravite da je 100ccm, pa me usput zanma jel bi pasalo od pedesetke multivar jer mi ovaj speed_boy_2 pokušava uvalit neki
i btw zašto postoji mutlivar taj za skut sa katalizatorom i bez, koja je razlika, samo u rolicama ili u čemu?

Sad imam 600kn viška pa moram na nešto potrošit, odlučio sam da ću nabrijavat ovo g#vn% kako pare dolaze pa idemo po redu:
što sad uzeti:
MULTIVAR http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=1959&cPath=5_58_332_4129
Fergazer - koji? http://scooter-center.com/catalog/default.php?cPath=5_58_332_4539&language=de&sort=3a&page=2

Bit će i jedno i drugo na kraju, a poslje i treće, ali me zanima što prije,
kakva su iskustva sa multivarom na serijali??
oće bit problem uštelati rolice i federe, ako stavim te koje dobijem za serijalu i bijeli centralni?
Ili ako ću fergazer onda koji?

Računajte do 700-800

Hvala unaprijed ko i obično :icon_biggrin:
« Zadnja izmjena: 15 Listopad, 2008, 22:49:58 vktr »

Offline crogenie

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • old-skul member
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI-Trsat
  • Moj Skuter: Runner VX125
  • Moja Kaciga: ultra-sporcka
  • MojSetup: Malossi 209
  • MojSpuh: 4Road
Odg: Speedfiht II 100 - Poboljšavanje performansi
« Odgovori #1 : 15 Listopad, 2008, 22:45:29 »
Nemoj ocekivati neka cuda s multivarom, problem za ustelati nije - pogotovo ako imas raznih rolina za probe. Po nekom mojem iskustvu, multivaru trebaju nesto lakse roline nego serijskom varijatoru, pa se pokusaj vodit prema tome. Bijeli centralni nemoj stavljat jer je premekan, al svakako mozes uzet i malossi federe kvačila.

Za fergazer ti ne mogu pomoc jer nemam tu nimalo iskustva.

Pozdrav!
... V-TEC - IT JUST KICKED IN YO...
- pa finu guzu stavi u S klasu, i po gasu..

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: KBC replica
Odg: Speedfight 2 - Poboljšavanje performansi
« Odgovori #2 : 15 Listopad, 2008, 22:47:03 »

Sad imam 600kn viška pa moram na nešto potrošit, odlučio sam da ću nabrijavat ovo g#vn% kako pare dolaze pa idemo po redu:
što sad uzeti:
MULTIVAR http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=1959&cPath=5_58_332_4129
Fergazer - koji? http://scooter-center.com/catalog/default.php?cPath=5_58_332_4539&language=de&sort=3a&page=2

oće bit problem uštelati rolice i federe, ako stavim te koje dobijem za serijalu i bijeli centralni?

..odlican izbor multivara..  :icon_thumright:  mislim da nebi trebalo biti problema sa ustelavanjem rolica i federa..i centralni bi bilo najbolje da si ostavis seriskog gore..
a za fergazer..( koji imas sad na motoru )..po meni bi bilo bolje da si ostavis seriskog gore..a da za tu lovu fergazera kupis par paketa rolica jos i federa malih pa da si kombiniras i ustelas motor  :icon_thumright:
Frajer pere zube petardama ...

Offline ive_91

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: mjesto Luka
  • Moj Skuter: je dobar forum i por
  • Moja Kaciga: takachi tk170n
  • MojSetup: malo je 70
  • MojSpuh: zxulja
« Odgovori #3 : 15 Listopad, 2008, 23:07:19 »
ak ces stavljat karb kupi si radje od sr150/125 sp 125/180 karb dell 20.5.. kolko znam sad imas gurtner neki 14 ili tak nekaj.. barem je tak na minareli 100ccm
🙈

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #4 : 15 Listopad, 2008, 23:10:47 »
ak ces stavljat karb kupi si radje od sr150/125 sp 125/180 karb dell 20.5.. kolko znam sad imas gurtner neki 14 ili tak nekaj.. barem je tak na minareli 100ccm

Ali mu je unutarnji promjer prirubnice oko 17mm ako se ne varam.

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #5 : 15 Listopad, 2008, 23:13:03 »
Gurtner 16, al ja ne bi rabljeno  :'( dosta mi više toga, stalno neki zajeb

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #6 : 15 Listopad, 2008, 23:13:04 »
ni za zivu glavu karb od sr150/125  tesko za nastelat nije to to.uzmi ti sebi karb neki dell samo da nije mikuni od sr-a

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 15 Listopad, 2008, 23:18:10 »
Ovako, ja sada imam taj gurtner 16 i dizna 86 je gore, dino mi je reko da nabacim veću diznu(90? više?) i gljivu neku(red sponge) kaj vi mislite o tome, ili će biti dosta airbox serijski, jer ga već sad moram malo prištopat kad previše zraka vuče

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #8 : 16 Listopad, 2008, 09:27:22 »
Ovako, ja sada imam taj gurtner 16 i dizna 86 je gore, dino mi je reko da nabacim veću diznu(90? više?) i gljivu neku(red sponge) kaj vi mislite o tome, ili će biti dosta airbox serijski, jer ga već sad moram malo prištopat kad previše zraka vuče
..da stavi diznu vecu..a gljivu sam imao ja na svome..trosilo mi je dosta al ono samo zbog zvuka..sam je imao..pa rađe stavi red sponge..nece trosit a cut ce se ko ljiva.. :icon_thumright:

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 16 Listopad, 2008, 18:11:14 »
Uzeo danas novi filter(obični serijski spužvu samo) i novu onu gumu (između fergazera i ulaza na cilindru, na računu puše da se zove čahura  :o) ok ugl idem ja rastavljat i ko i obično moram nekaj sje.. diram ja malo po igli od gasa i rastavim ju i ne znam saastavit više :D
kak to sad ide kojim redosljedom na koju stranu
« Zadnja izmjena: 16 Listopad, 2008, 18:22:27 vktr »

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 16 Listopad, 2008, 18:40:29 »

što sad uzeti:

..odlican izbor multivara.. :icon_thumright:  mislim da nebi trebalo biti problema sa ustelavanjem rolica i federa..i centralni bi bilo najbolje da si ostavis seriskog gore..
a za fergazer..( koji imas sad na motoru )..po meni bi bilo bolje da si ostavis seriskog gore..a da za tu lovu fergazera kupis par paketa rolica jos i federa malih pa da si kombiniras i ustelas motor  :icon_thumright:
pa nema 100000000 malossi multivara...

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #11 : 16 Listopad, 2008, 20:03:22 »
diram ja malo po igli od gasa i rastavim ju i ne znam saastavit više :D
kak to sad ide kojim redosljedom na koju stranu
iglu u klipić, moraš stavit dole onaj zeger na nju, feder..

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 16 Listopad, 2008, 20:44:38 »
Evo već sam složio i prije neg kaj si reko, moro sam sam skužit kad nitko nije štel pomoć :toothy12:
Ide mrvu bolje ne znam jel do ovoga šta sam kupio djelove il do čega, ide par kmh bolje i dost bolje povuče, a možd sam ga i naštelao kak treba, kad sam ja pravi majstor  :laughing7:

Oće multivar popravit ono kak u startu okretaji onak kao oće neće i onda odjednom skoče?
« Zadnja izmjena: 16 Listopad, 2008, 20:50:01 vktr »

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #13 : 16 Listopad, 2008, 21:00:37 »
mislim da ti je to do centralnog federa..., sa multivarom ce ti biti puno bolji, ja idem npr. 60-65 i kada ocu auto stici samo dam full gas i lagano ga obidjem, samo sto mi ide 80 sto mi ipak nije nikako jasno...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 16 Listopad, 2008, 21:04:54 »
A kak inače ekipa kaže da je najbolji serijski centralni?
Koji bi ti preporučio za bolji start?
A oću trebat mjenjat federe kvačila, jel to kad tak oće neće u startu pa krene naglo mjenjanje prva u drugu? (Jel to ovisi o tim federima)
« Zadnja izmjena: 16 Listopad, 2008, 21:10:31 vktr »

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #15 : 16 Listopad, 2008, 21:11:16 »
imao sam na sf2 50 seriski bijeli- stalno rupe, skut trokira sam nekada uspijem i 95 po satu ici, dvoje ide jedva 45, nema snage ni za 1% uzbrdice, Ljubicasti- sam ide 85, sa dvoje 45 trokira i nemoze navuci okretaje, nema medjuubrzanja kao ni sa bijelim, Crveni seriski i sam i sa dvoje ide 80 nema rupa  tek od 75 slabije vuce, ne trokira,ali idem sam 82-3 mislim da je problem sto su rolice 6,7 gr u multivaru... cini mi swe da mu od 70 kmh fali okretaja... eto ako sam pomogao
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 16 Listopad, 2008, 21:35:16 »
ma tebi je skuter u k. :D
vidit ću kad dođe multi :toothy12:

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #17 : 16 Listopad, 2008, 23:29:45 »

što sad uzeti:

..odlican izbor multivara.. :icon_thumright:  mislim da nebi trebalo biti problema sa ustelavanjem rolica i federa..i centralni bi bilo najbolje da si ostavis seriskog gore..
pa nema 100000000 malossi multivara...
..pa i nisam ni mislio da ih ima vise..nego jedan od tih..je malossi..drugi polini i tako..ostali :happy3: :frajer:

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #18 : 16 Listopad, 2008, 23:56:35 »
pa neki baš kažu da je polini najbolji, ali da i oću ne mogu ga uzet jer ga nema na SC

Možda sam već negdje pito ali nisam dobio odgovor, jel trebam mijenjat ulje za prijenos, i di se to opće mjenja LOL?
« Zadnja izmjena: 16 Listopad, 2008, 23:59:41 vktr »

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #19 : 17 Listopad, 2008, 00:00:37 »
pa neki baš kažu da je polini najbolji, ali da i oću ne mogu ga uzet jer ga nema na SC
slabo ga di ima..i na mojoj stranici na SA ga nema..samo malossi..i neki cudni drugi.. :angry7: :toothy10:
a ima ga za kupiti u zagrebu..u Gigantu..ako jos sta ima tamo..(slabo se nesto kupuje tam) :dontknow: