Ajde da se i ha raspisem o radovima.
Svasta se radilo i to sto se radilo, radilo je druge probleme.
Problemi s gorivom.........vucem ih dosta dugo i odlucio to rijesit.
Odlucio maknuti Mikuni pumpu jer ocito ne voli pumpat mjesavinu pa sam uzeo novu pumpu kao od nrg powera ili novog runnera koja provjereno nema tih problema. Zatim sam odlucio ne maknuti mali rezervar i maknuo samo vakum ventil i napravio SRANJE!!!
U punom gasu ostajao bez goriva........imao jebene srece za nije bilo cvikenzi.
Zatim je ovaj mali meet bio presudan da se nesto poduzme jer mi je tu radio nenormalne probleme gdje sam vec bio lud jer goriva ima, a on pokazuje sa svojim muuuuukanjem da mu ga fali.
U 2 ujutro skut zavrsio kod frenda Daxa u garazi koji mi je donirao frisko crevce (hvala mu jos jednom) i spojili smo vakum pumpu direkt u frgic, a mali rezervar zablindirali.
Rajner napokon prodisao na punom gasu!!!
Zatim smo bili na malom pobjednickom meetu gdje smo vadili mast Pia masinerijama u cast pobjedi nasih nogometasa, evo kako ide Rajner u proletu!
Nakon tog meeta sam sasio centralni feder, drugi dan sam gubio po 700-800 okretaja, ubojstvo za masinu.
Nabavio sam malossi PLAVI feder, da da dobro ste procitali PLAVI.
Evo kako izgleda ljucibasti mortus feder
Em spigan em smanjen na dimenziju za smece!!
Ubacen plavi
Stavio sam 5gr role i zavrtio to sve i sa 5gr je vrtio 10700-800 i kad se ugrije 10600 al mi se to nije svidalo i stavio sam 4.7 role i to je to!!!
Vrti start 11100 i padne na 11 soma, kad se usije 10900/950 i to je to, ni nakon 20km przenja ne gubi okretaje, cudo.
To sa ljubicastim nikad nisam imao, uvijek je imao pad okretaja i uvijek me to nerviralo.
Zato gospon Dax, plavi malossi je lijek za tvoje probleme!!
Radi fenomenalno.
A evo i krajnje sa tim federom, moro sam tu i pustat gas i vjetar je lupao u mene al evo, posto mi je pinjon krepo pa sam gps upalio da vidim kako nabire
Remen je trenutno 18.2mm
Sent from my iPhone using Tapatalk