Eto da Fadil otvori temu svojeg zamorceta
Krenuli smo sa donatorom pod brojem 1 a to je Gilera Ice koji nije nikako nije mogao postati legalan
Naravno da je masina bila apoteka pa je mali Fadil morao slozit generalku (štap&kanap) za 100 jevra,boja svjecice je bila takva da je umalo bilo ZALEPECE
Nakon muko trpnih pokusaja registracije hladnjace odlucio sam se pozdravit sa njom
Nakon velikog razmisljanja na sta ukacit ovu prvoklasnu masinu odluka je pala na pravog talijana Srkonž(razlog sigurno nije bio zato sto sam sve nabavio za sicu poznavajuc mene)
Srka se tako slagala u fullu rama od 50ke nabavljena od kolege butine.Nakon odabira boje odlucili smo se na kombinaciju crne sprej jer su na tim plastikama nosaci bili najzdraviji
Srka je bila slozlena i registrirana u rekordnom roku od 11dana bilo bi i krace da nisam popizdio i da blok nije odlucio puknut bez druga Diteka projekt bi potrajo i mj dana
Posto su me neki dusmani iz đubrave nazivali kvartovskim trkacem i stelivacem odlucio sam da srka vidi mora( 2 puta za 2 vikenda) nije li to extremno za jednog bb karbosa slozenog by fadil?
Nakon sto sam se vratio sa tripovanja odlucio sam pocastit srku sa setom oem plastika direkt iz pjurjetistickog kvarta
Kada sam ispreskakao sve zivo i mrtvo na cesti grada Zagreba zahvaljujuci provjerenom setupu koju mi je sapnuo drug Ditek Fadil se poceo doslovno propinjati
Nakon skoro cjele sezone ubijanja i preskakanja srka je umalo nabacila zalepece na solidumu tu smo skoro ronili suze jel sam mislio da je klipus ostao rasut u karteru nakraju je ispalo da je malossi vl11 usis pukao kako zasto nepitaj i odlucio srku dovest u jedan kratak period nevoznog stanja
I eto ajmo rec da je toto srka se pokazala extremno masina slozena low budget isla je stvarno mega dobro ali nakon sto su mi ljudi poceli ovo radit shvatio sam da je vrijeme za nesto novo
Iz tog razloga je nabavljen donator pod brojem 2
Naravno radi se o klasicnoj balkanskoj kurv.. Gilera Runner Sp180 nabavljen na javnoj drazbi u heinzlovoj.Iako bi se svaki balkanac zapitao fadile zasto ne slazes tu vjecnu ljepotu umjesto karoce od srke jednostavno sam se odlucio popisat na rajnere kao i do sada.
Evo za neki polu secer srka je neki dan odlucila napravit zadnju voznju u izvedbi "magicnih" 150 ac
I jos jedna slika meni draga sa proslog meeta sa prijateljem Ditekom da se pokaze kako se Zagrebacke vazdusarke propinju ko vegverice
I ETO DA SE VIDI DA SE RADI NA LC PROJEKTU I DA FADIL VISE NIJE BAS TOLKI FADIL ODLUCIO SAM DA KRENEM SA OVIM
Dada sve novo sve skupo i oficalno nema sta fadil se iscmetriro
SRKIN SETUP U 150 VARIJANTI je bio
Spuscana glava za 1mm
Cilimdar fturpijan sa 5 pivi u guzici by ditek
Rora fxr180
Mikuni vm20 82 dizna igla spuscana za zub
Mitsuboshi remen sp180
Usis cvaknut lamelice u komadu
Rulnice jedno vrijeme 12.5 drugo 11.75
A ZA PROJEKT 180 KOJI SE OBAVLJA plan je ovakav
Kb glava
Cilindar naravno brajzan by ditek al ovaj put bez pive
Remen micikonz
Rora za pocetak fxr 180
Karbic delletron 20.5 za pocetak da vidimo kako dela
I multic ili polinijum za vario
Eto tolko od mene za sada.imam nekih slika od lc projekta al necu to da kacim jer sam i previse nalaprdo za sad cekamo sve djele da dodu pa cemo da apdejtujemo.Stay cjund for Fadil.hvala ditek,matijonz,malesina,butina itd itd...