E ekipa Hvala puno na odgovorima. Da odgovorim pa idem malo pogledati u garažu stanje.
Probaj ocistit karb,pregledaj semeringe mozda i cdi zeza al bi zezo i u voznji pod gasom
Budem pogledao danas to. Makar i u vožnji je zezalo al full čudno. Znači u leru i na nekim niskim okretajima se skut gasio sam od sebe. Tamo na nekih 8-9 000 rpm je radio ajmo reći ok, ali čim bi nabio gas jače onda je onako ko pucao samo i nije vukao
Frende ne moraš držati kočnicu kad pališ na kurblu
Hahahaha znam, to mi je navika. Šta češ drugo s rukom kad pališ skut nego držat kočnicu
Vidim da je treći put odradio malo duže, jel tako radi sve duže i duže kako ga koji put pališ ili ne?
Da nakon jedno 50 paljenja bit će taman do dućana. Šalim se, da radi malo duže al ti je to ko na random. Nekad odradi malo duže nekad malo kraće. Nema baš pravila.
Nekako mi se ovdje logičnije uklapa teorija da ga struja zeza jer pali odmah nakon sto se zgasi. Jer da mu nestane goriva ne bi odmah nakon gašenja htio paliti.
Znaš šta i meni ima smisla da je struja. Nekako kako kažeš prebrzo i prelako pali da bi bio problem s benzinom. Al ne znam sad dal bi se tako ponašao da onaj vakuum zeza ili tako nešto u tom smislu.
U slučaju da je CDI, pa radio bi tako onda? Ne bi onda ili radio ili ne radio uopće? Nisam siguran koji su simptomi ako CDI ode. I ako je struja u pitanju, šta bi sve morao pogledati? Nisam siguran od kud da krenem tu. Kao što sam rekao, svjećica je nova, tako da je bar taj dio siguran.
Ako još netko ima kakvu ideju slobodno javite.
Zahvaljujem