Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Ili kupi klingerita od 5mm i napravi novi diftung!
Imas kupit u nas vamo puno polovnih al to nije to ili kupi novi ili nabavi plexsigasa pa napravi ja sam sebi tako.
premjestis ga na donji dio ispod noga kupis crijevo i samo stavisili uzmes peglu ugrijes pleksigas i savis gaja sam tako radiomogu i tebi samo se dogovorimo
Citat: tomof10 - 01 Studeni, 2008, 22:15:42premjestis ga na donji dio ispod noga kupis crijevo i samo stavisili uzmes peglu ugrijes pleksigas i savis gaja sam tako radiomogu i tebi samo se dogovorimokoliko trazis, i kako to poslije ofarbati? imas od nekog sf po kom ces raditi? i da ovo je od srsena bio skut
znam sve sta je bilo na njemu i kako je iso i sta ga je bolilo i koju je gljivu imo i kako se grijo sve ama bas sve i za koliko ti ga je prodo
Citat: tomof10 - 01 Studeni, 2008, 22:33:17znam sve sta je bilo na njemu i kako je iso i sta ga je bolilo i koju je gljivu imo i kako se grijo sve ama bas sve i za koliko ti ga je prodo znaci da znas koliko i ja znam, ma imam problema oko stelanja malih, trebam staviti mekse federe kvacila, sada su bijeli a neznam koliko su crni meksi od njih jer ih imam, ma ide tek na ful gasu jer ne moze razviti te okretaje da pusti ga sa kuplunga, a danas mi od nekih 40-45kmh padnu okretaji za nekih 300-500 neznam da li je to do rolica jer sam slidere nove stavio a rolice i nisu bas okrugle
Citat: Drnda-1 - 02 Studeni, 2008, 22:14:37Citat: tomof10 - 01 Studeni, 2008, 22:33:17znam sve sta je bilo na njemu i kako je iso i sta ga je bolilo i koju je gljivu imo i kako se grijo sve ama bas sve i za koliko ti ga je prodo znaci da znas koliko i ja znam, ma imam problema oko stelanja malih, trebam staviti mekse federe kvacila, sada su bijeli a neznam koliko su crni meksi od njih jer ih imam, ma ide tek na ful gasu jer ne moze razviti te okretaje da pusti ga sa kuplunga, a danas mi od nekih 40-45kmh padnu okretaji za nekih 300-500 neznam da li je to do rolica jer sam slidere nove stavio a rolice i nisu bas okruglestavi nove lakse rolice i tvrdi centralni i bit ce to dobro.
ajmo jos mi nitko nije odgovorio koje je sirine remen seriski i ima li u piaggia uzeti x belt za pezo