'emti ne mogu uhvatiti vremena da 4 matice odvrnem koliko sam zauzet a ljudi slažu bebe u 6 dana. Koji sam ja srećković složiti ću ga taman kad prođe sezona
Pošto me izradio lik za centralnu nogaru nije mi se dalo više čekati pa sam danas nekako upetljao ruke između rame i sjedišta te počeo sa inspekcijom termo grupe. Rečeno mi je da je jednom cvikao pa je tada rađena dotična "generalka"
Ajme meni što je glava bila zategnuta, morao sam pošteno potegnuti da otpustim sve 4 matice
btw, jel se može glava dotegnuti pod osjećajem ili ti ga odokativno na ruku ili mora biti baš precizno kilo ključem svaka matica podjednako zategnuta?
Da ne brbljam dalje puno, radilica je rms nažalost ali otprilike sam to i očekivao, cilindar bušen na 41,5 i ima jedan blagi ris nasred usisnog porta (pod prstom se jedva osjeti ali vidi se više njih pa izgleda lošije nego jest
).
Klip pokazuje na vrhu 41,2mm a kod bolcne 41,4-41,3mm. Ovi osigurači bolcne su mi čudni. I bolcna je jako teško išla van, ne znam da li sam možda oštetio rub dok sam osigurač maknuo pa je zato zakačila ali napatio sam se dok sam je izvadio.
Klipnjača ima luft lijevo desno a gore dole nema ni mrvu lufta što znači da je ok. Igličasti sam slikao toliko puta jer nemam pojma šta na njemu gledati, meni izgleda sasvim uredu osim što mi je čudno da se sa jedne strane češao od klip a sa druge nije
U klipu stoji natpis PHIX, valja to čemu ili ne?