Plot twist, Tomi je novi Vidoviti Milan.
Cujem se danas sa deckom opet, kazem mu da mi izmjeri udaljenost od gume do ralice, da slika metar dok mjeri. Nisam spominjao nista koliko bi trebalo biti udaljeno. I izmjeri on kad pazi sta metar pokazuje. Ni manje ni vise nego 2cm
Nazovem prijatelja i pocnem ga malo ispitivati posto nismo dosad imali prilike nasamo razgovarati. Saznam da motor nije dugo kod tog njegovog rođaka, on ga je preuzeo odmah nakon one generalke, bar tako kazee legenda
. Bivsi vlasnik je vozio sa vodenom koja je curila i samo doljevao vodu pa je onda dao da se radi ta generalka. Rođaku se svidio motor pa su ovog ubijedili da to nece dugo izdrzati i da ga se rijesi sto prije. Tu rođo ulijece i kupuje runnera za povoljnu cifru koju mi normalno ne smije otkriti. Sada mu trebaju pare i ne ulaze mu se vise na taj motor pa je na prodaju. I tako zavrsava ta prica, kazem mu da ode do njega pa da raskopaju prednji kraj i da provjeri o cemu se radi. Sad ili me laze ili je stvarno samo vilica dobila svoje(je li moguce?). Uglavnom kaze da se moze srediti i da rama nije nadrapala. Mada bih opet i to volio provjeriti kada bih znao kako, mjeriti udaljenost sica od prednjeg protuoklopa ili sta?
Na kraju kad sve saberem, sa snizenom cijenom koju smo dogovorili, ako je rama ok i ako treba novu vilicu izasao bi me 8tkn sa otklonjenim svim mušicama i smijem sve pregledati sto god me zanima samo da sve vratim na mjesto. Opet ponavljam za urednog runnera u BiH to je akcijska cijena, dok je u Hr druga prica. Ali tako je kako je.
Posto sam u planu otici provjeriti to sve svojim ocima prije nego ista odlucim, gdje mjerim da vidim jel rama spigana?