Malo mi je neobican polozaj vilice, kao da je pomaknuta prema hladnjaku. To se lako izmjeri. Meni izgleda kao usminkana skarabudžotina, ali treba vidjeti uzivo.
I to kad cujem da je masina slozena na NOVO, A 99% je sa zamjenskim jeftinim dijelovima, to je takvo smeće i prije bi kupio zariban oem motor nego slozen s tim đubretom od dijelova koje drzi vodu dok majstori ne odu. Nitko ozbiljan ne vozi te stvari, moze posluziti ako se jako rijetko vozis, ali đubre je to i tek onda se upoznas s novom terminologijom, tipa lepljenje, ja za to nikad nisam cuo dok nisam shvatio da je to prakticki dorektno povezano s srotom od dijelova.
Trebao bi je dobro odvagnuti, ne od oka, nego se zagledati u dosta detalja i staviti ih na papir. Reparacija vilica je mucna, ali nije skupa. Ali zato ti ja imam jedno extra brzo rijesenje za Nobela (patentirao i odmjerio Oskar)tako da ubijes brasno u reparaciji tih vilica
U svakom slucaju ako predjes na talijansko zamorče, moras ga doraditi iovako ionako, ali da se, ima nekih caka i rado cemo te edukovat.
Tags: skarabudžotina, smeće, đubre, lepljenje, Nobel, za Oskara, ubio brašno u vilicama, talijansko zamorče