Uvijek bilo i bit ce takvih sranja. Makar je bio nepropisno i nezgodno parkiran, jer ne mogu proci 3 pijane osobe istovremeno na tom dijelu, a s njima ocito nema zajebancije.
Meni su jednom nesto pokusali, ali se oglasio alarm isto tako u noci poslje izlaska kad se ekipa vraca doma. S tim da nikad nikome ne stajem na put, tako da bez ikakvih dilema rijesavam problem. Nabijem na k**ra* policiju, jednom sam ih zvao i nikada nisu dosli kad me pogodio pijani biciklist, 1km od glavne postaje.
Nakon cuke i pol vremena sam zapljenio bicikl i tako se namirio, jer mi je frajer zadnji klosar poceo bjezati, a da ga izrokam ne isplati se nikako.
A murja ti se smije preko telefona cim kazes da nema ozlijedjenih, nikad se nisam tako ponizeno osjecao. Bitno da mi pise kazni za dovodjenke motora u gornju granicu okretaje, mater ti j****.
Skuter mu je pod prozorom, i da je imao alarm cim bi ga ovaj prvi put malo lupio, razbjezali bi se.
Isti dogadjaj je zadesio frenda kod Roka, skuter je zavrsio na podu malo izjeban, ali nikad mi nece biti jasno koja je zivotinja ISCUPALA centralnu nogaru koja je bila par metara od skutera, prednju plastiku su iscupali, i retrovizor je odgrizen bio. Naravno, nije imao alarm. Kako ga ovaj izdize i baca, mogao bi biti povezan s tim nemilim dogadjajem.