Skuter je lagano kitan, ima jeftini kit 70ccm od giza koji je stavljen pred dvije sezone i auspuh ZX sa aprilije koji sa malo inventivnosti "natjeran" da paše
Tada je promjenjeno skoro sve osim (ja mislim) remena. Nakon toga sam napravio par tisuća km.
Neki dan sam ga malo stisnuo i "nešto" se desilo
Skuter još uvijek radi i vuče po ravnom malo slabije nego inače, ali kad zavrti - ide, međutim na uzbrdicama jedva vuče, 30 max, a tu po Rijeci uzbrdica ne fali. Jedva sam ga dofuro doma i zvao sve servise u okolici, ali su trenutno svi super zatrpani poslom ili na godišnjem, pa tako i servis di ga inače vodim.
E sad, pitanja je tu puno, ali probat ću se ograničit na samo par bitnih:
1. dali je moguće da samo treba promjenit remen i/ili roline?
2. inače manje popravke na autu radim sam, a mogao bih probati i remen zamijenit sam. Frend ima zračni pištolj pa bih to probao kod njega. Naravno, ovisi o prvom pitanju dali je to uopće uzrok. Dali mi treba još nešto od alata za zamjenu remena? Neki savjet di to kupiti ako da?
3. ima li u Rijeci neki servis koji nije zatrpan ili netko tko bi mi dao ruku, pogledao skuter, dao savjet, posudio alat ili slično? Glupo je da skuter stoji usred ljeta kad se najviše treba vozit!
Hvala!