Jesi vozio kad bicikl?
Nisi nužno najbrži u 24 brzini, samo manje pedaliraš (ako imaš snage) nego onaj koji vozi paralelno uz tebe u recimo 21, i ak ti dođe minimalna uzbrdica moraš šaltat nižu jer usporavaš, dok ovaj koji je u 21 ima još fore peralirat.
Napisao sam konkretne brzine i okretaje prije i nakon servisa, i budala vidi da su okretaji puno niži na brzinama iza 115km/h, a na to mu bome ne utjeće širina mišje pizde novog remena.
Ako se naprijed remen popne "više" i iza će sjest nešto niže, naravno onoliko koliko dopušta širenje stražnje remenice, kad dođe do kraja pina nema više kamo, i to je jedni način za smanjit i do onih 800-1000rpm u odnosu na standard.
Da sam se osvrtao na tvoje postove nikad ih ugradio ne bi, jer širiš dezinformacije bez pokrića, a nemaš iskustva s istima na master agregatima.
Ja sam samo s tim rolicama dobio ono što sam tražio, vozim po otvorenoj cesti 80% i maknuo sam motor u područje između 4000-5000rpm na brzinama do 100km/h, a kad vozim a/c skuter mi se vrti manje nego serijski, samim tim održavam 120 na 5500 čuvam mašinu, a kad trebam prestić nekog okretaji odu na 7200-7300 di ima najveću snagu i ubrzava ko metak do 140-150km/h.
Ja u ni jednom trenu nisma pljuvao aftermarket variomate, dapače zašto ih ne ugraditi, a ono što sam ugradio sebi, sam i elaborirao i stojim iza toga te će shvatit svatko ko malo pročita između redova
Stvar kao takva funkcionira i traje, a nije veliko ulaganje.
Over&Out offtopic žešći čovjek kupuje nexusa zgadit će mu se 500-tka prije neg ih krene gledat