Za one koji nisu čitali zacviko je zato što se jednostavno sajla odvojila od uljne pumpe.
Odkad sam stavio novi klip/cilindar nisam vozio brže od 50-60 na vrlo malim okretajima, jednom sam samo stisnuo max i to kratko i to tek nakon osamdesetog kilometra sa novom termo grupom da se malo raspuše
...
Trenutno sam na 150. kilometru
I već mi se jedno 2-3 puta ugasil dok sam vozio jedno 40 i onda pustim gas i onda se on ugasi....
One nakupine odkad sam ih obrisao i odvozio 30 kilometri više se nisu nakupljale...
Mene zanima jel moguće da ima neke veze ta sajla druga koja ide do uljne pumpe, da ona ima veze sa zrakom ili s nečim... jer se sjećam da prije kad bi dao gas i kurblao onda je zvuk malo dublji kao otvoreniji nekako, a kad ne dam gas i kurblam onda je onak prigušen zvuk...ako ste me shvatili, to je bilo prije, sad više nit ne kurblam kad mi je i kurbla sjebana, valjda feder ili ne znam kaj ne vraća se di treba i nekad zna zazujat malo prijenos po njoj
Jel bi se dalo nekom na msn malo izgubit vremena da probamo nać problem jer mi je dugo ovak čekat odgovor pa neko krivo nešto shvati itd...