Miha ak si iz Virovitice onda sigurno znas decke koji su otisli u Irsku, koga god da znam gore, super mu je, odnosno imaju vise dobrih razloga nego losih naspram svog kraja.
Ja radim u crvenom ducanu za 2700kn sve dane, prekovremene svakodnevno gulim i ne placaju mi. Jako sam sretan i ispunjen, s ponosom placam mjesecne rezije koje iznose 3500kn ali samo zato sto volim hrvatsku. Tu razliku podmirujem pomocu nenamjenskog kredita i ovo mi je vec cetvrti, prebijam ih, iako me zajebao franak pa ispada kao da imam 9 kredita.
Hranim se standard hranom i delicijom zvanom parizer da izadjem iz svakodnevnice koju obiljezava posebna, i to iskljucivo jer skupim na vagi jednu i pol deku dnevno.
Obozavam kad tajkun prodje kroz crveno i zgazi majku s troje djece, to me uopce ne dira jer se meni takvo sto nece nikada dogoditi jer necu niti imati takvu mogucnost. Volim placati tv pretplatu i slusati lazi te gledati sam u kuci.
Imam u ladici 4 pravomocne presude koje mi moraju isplatiti, iako sam isplatio odvjetnike nakon sto sam prodao djedovinu i stan, pa sada zivim kao podstanar, ja odstetu nisam dobio.
Kaj ja znam