Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
malossi multivar,polini speedcontrol stage 6 sport pro variomat cjene za novog su oko 500 knal vidio sam i od motoforce variomat novi za 300 kn tako nesto al neznam kakav je Koje rolice imas gore?
ja mislim da se malossi multivar pokazao kao best buy u tom segmentu već dugi niz godina.Po meni je najjednostavnije njega kupiti u kombinaciji sa lakšim rolicama,polini plavim klizačima koji ne ispadaju i onaj bijeli centralni feder što dođe uz njega pokloniti punici za gulaš
uzmi naraku vario, jeftiniji a bolji od multivara.
nepaše od ničega baš za pežo ima, nađi ga tu na webšopu pa naruči.
Grdo se varaš ak misliš na mrtvoj serijali dobit jači start sa drugim variomatom,bačenih 500kn u vjetar
stavi kit a ne variomat, to je jedino sa čim češ dobit bolji start.
Citat: Tomi_ZG - 14 Siječanj, 2016, 21:02:04Grdo se varaš ak misliš na mrtvoj serijali dobit jači start sa drugim variomatom,bačenih 500kn u vjetarTrebam zamijeniti variomat jer serijski ima blokadu na sebi koja mu ne da da se prosiri do maksimuma
Prvi put cujem da je variomat blokada sama po sebi, imas sajbicu koja ti neda da se variomat rasiri.
Peza kao zgewindani Lamborgini
Pa koje sad rolice imas ako znas
Jbt vario , zemi bar onda auspuh ak već neces kit. Sa variom na srijali ne dobivaš niš. Pogotovo na peži.. to se tek osjeti na jacim setupima.