I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mislim da sam negdje procitao u 24h (stranica poslje gole zene) da studenti i nezaposleni smiju raditi prekrsaje bez sankcija
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
Citat: Corector - 13 Prosinac, 2015, 01:22:47Mislim da sam negdje procitao u 24h (stranica poslje gole zene) da studenti i nezaposleni smiju raditi prekrsaje bez sankcija Pročitao sam to,isto tak ostali ljudi smiju ukrast(mislim ne smiju al ih policija ne goni) do 2000kn,a studenti i nezaposleni do 4000kn
jedino se mozes zaliti naneki razuman razlog, kao npr nemas odakle platiti, ili da zelis platiti na rate, zelis da ti se umanji kazna ako je prvi put (pa se vjr i odgodi) itd..
Citat: giannelli - 13 Prosinac, 2015, 11:09:14jedino se mozes zaliti naneki razuman razlog, kao npr nemas odakle platiti, ili da zelis platiti na rate, zelis da ti se umanji kazna ako je prvi put (pa se vjr i odgodi) itd..uf, kad bi mi barem bilo prvi puta, par puta su me kaznili u autu :S
Plati 500kn odma jer ce ti se zalba odbitDobit ces punih 1000 kn + 350kn sudskih troskovaNemas se zaliti na nista razumno jer si napravio cisti prekrsaj a odbijanje placanja kazne se pprakticira samo ako je olaka okolnost i iznos do 500kn Samim time kaj si se vozio bez kaciga ugrozio si svoju i tudu sigurnost i da se nesto desilo ni osiguranje ti nije duzno nista placat.Ppamet u glavu i prestani se zejebavat.