Ispricavam se ako negdje ima jos ovakva tema,ali nakon sati pretrage nisan uspio naci
Znaci ovako,
kupio sam gileru runner 50 iz 2003 god,presla je 35000 km,inace san totalni baksuz sto se tice motora,ne znam nista,od rolica,to karburatora,da mi stavite pred nos oboje ne bi zna koje je koje
sve u njoj je stock,a tia bi nesto malo nadogradit sta se isplati nadogradit
citao san da dizna 64 (nemam pojma cemu sluzi nit ista,pomoc dobrodosla) i malossi sponge vec daju neke razlike i performanse
posto je presla vec,ne isplati se stavljati kit,em mi je osobno skup,em ne bi dobro islo na toliko razradenu radilicu (ispravite me ako grijesim,napominjem,baksuz sam)
auspuh mi je i dalje jos preskup,ali san gleda neku leovince,zx puhalicu na njuskalo za 400 kn,jednog dana mozda i to,ali ako se to stavlja,sta se onda jos uz to obavezno mora minjati da bi pasalo?
i da,ponovno,totalni baksuz,tako da,redom napisite sta bi bilo najbolje za prominit (pocnite sa jeftinim stvarima jer nisan pri novcu,pa cu polako redom kupovati) i ako netko ima vrimena i volje da kad pokupujem te stvari promini ih uz mene da naucim sto god,naravno,tad bi da koju kunu za ruke i poduku heh
sry na poduzem postu,ispricavam se ako ima negdje vec tema,nisan naletio na ovakvu temu dosad i hvala na pomoci!