Mogu poceti pisati putopise uz moju gileru:"Runner i putovanje na noge"
Pa,problem sa trokiranjem nije niti malo rijesen,nadobudno misleci da je svjecica sam kupioo novu svjecicu i nakon duzeg mrdanja sa gedorom posto znate da je runner preglupo graden i gedorom je jako tesko normalno pristupiti svjecici,nova svjecica nije rijesila problem sa trokiranjem.Naime,tokom drugog pokusaja paljenja koji nije bio uspjesan kurbla je snazno zacvilila te se ponovno bacili na posao do svjecice i doslo do dijagnoze da je vjerojatno struja u ku*** jer ne baca iskru..dobro,ponovno na adventuru guranja runnera 10+ km (vise sam potrosio kalorija uz njega nego goriva,skoro 40 km gurajuci proveo sveukupno) na noge uz pomoc frenda koji je u rukama nosio kutiju sa zx-om,nakon ucestalog psovanja na pse po putu,uzbrdice koje su se isprijecile 90% vremena te krace svade sa seljackim vozacem golf duje (posto sam ga gura uz rub ceste jer nije bilo onog za pjesake) sam stigao do motorame 5 min prije zatvaranja,predao covjeku kljuce,iznio problem uz rijeci:"nek se napravi samo da vozi" i pozdravio ga gegajuci se do kuce.
Update sutra tokom servisa.