evo po svemu sudeci vrijeme je da posjeti majstora pa me zanima okrivno cijena.. jer sam to ne planiram raditi uopce...
skuter mi zvecka i sad trazio sam di kako sta, prvo sam mislio da je prijenos al nekako mi to ne zvuci kao s te strane nego vise s ove strane di je ovaj ventilator za cilindar odnsno namotaji....
rastavim to danas, probam rukom i tu ima lufta lijevo desno cca 1mm (na gornje mjerenom rubu te plastike ventilatora)... vjerujem da je to do ležajeva radilice ili ako sam u krivu nek netko kaze zasto sve tu ima lufta
prije 3dana sam mijenjao klip karike, cilindar, iglicasti lezaj sam probao i nije imao lufta tako da ne vjerujem do njega, moja greska sto ga nisam promjenio al bio vikend a u našicama ga nema nigdje za kupiti :/
btw vjeruejm da moze puknit radilica al koliko je uopce dobro il nije dobro voziti ovako? sta sve moze otici jos? blok?
evo slika gdje ima lufta kad ga vrtim lijevo desno lagano :/ također čuje se lagano lupkanje prilikom trzanja lijevo-desno...
http://prntscr.com/7vahmm (na ovom ventilatoru te kad njega vrtim lijevo desno)
IGLIČASTI LEŽAJ:
sad sam se sjetio da ga nisam promjenio, iako sam probao i činio mi se okej.. dal je moguce da on tako zvecka? može netko napisat točnu dimenziju odnosno gdje bih ga mogao nabaviti jer to mi treba 2 sata da promjenim.. pa ako nije to onda vozim kog gumija u osijek nek sarafa on skuter