Ajde pricate ko da vi nikad niste bili tih godina i nadobudni i iznad svih ili ste do 18-te jeli cokolino i isli u pola 10 spavat..
Vjerojatno cu i ja imat za par godina slicno razmisljanje,ali cu se sjetit sebe u tim godinama i vjerojatno cu zadrzat neke komentare za sebe i dat koji savjet,ali sigurno necu imat takve neodrasle komentare cast izuzecima..vozio sam ja 50-tku dvije godine,ali mi je dosadila i razmisljao sam ili stavit kit ili kupit 150,ali jbga prevagnula je ova druga opcija,jer sam razmisljao da ako kupim 150 bit cu miran,a kada stavljate kit da je to rupa bez dna..
Razmisljao sam i ja o polaganju jos prije godinu i pol,ali previse je dode to,a starce nagovorit je tesko tj. Mamu jer kaj ce ti to,rade cemo usparat jos malo pa cea za dvije godine polozit za auto..
Krivite moje starce,a bez da ista znate..vozim motor od 7 godina(da se opet nebi nasli biseri neki,vozio sam se po dvoristu i po poljskim putevima),prvi motor sam dobio na poklon,a ostale sam si sam kupovao i imam podosta iskustva sa voznjom i naravno nikad nije sretan zbog tog,ali imam tu neku ljubav prema motorima i nebi mogao bez tog