Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zaustavila me policija  (Posjeta: 29190 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Aprilia97

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • Illegal :)*
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zlobin-RI
  • Moj Skuter: Runner
  • Moja Kaciga: HJC,Airoh,Uvex
Odg: Zaustavila me policija
« Odgovori #40 : 01 Lipanj, 2015, 12:56:36 »
Ako ti nije piso to za osobnu i alkohol,mozda se jos i izvuces,maloljetan si,nemas para ovo ono proc ces s ukorom i mozes se lupat nogom u guzicu,motor u garazu pod kljuc i bit na miru dok ne polozis..

A drugi slucaj je da ces platit preko 10000kuna i skuzit ces da to nije zajebancija i da ti nije trebalo...

Offline MarinM

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • #NADOBUDNO
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri,Okolica
  • Moj Skuter: Aerox, Runner
  • Moja Kaciga: HJC FG-14
  • MojSetup: 2 mid :)
« Odgovori #41 : 01 Lipanj, 2015, 22:27:48 »
Ne nije istina,maloljetan je nema boga isusa da ce dobir novcanu kaznu. I sta sad ako je vozio bez vozacke? Oce svijet propast? Okomili s ena njega kao da je ubio 20oricu ljudi.Kakvo pijano stanje? Pa 1 piva 0.1 ima u krvi o kakvom vi pijanstvu pricate? Shegy ti si mozes priustit on vjerovatno ne moze. Koliko gluposti ima svugdje u drzavi i ko zna sta se sve ne radi na crno a vi propadanje drzave nasli u decku koji je sjeo na motor bez vozacke. Milim stvarno ej
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi  :toothy12:

Offline Corector

• Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #42 : 01 Lipanj, 2015, 22:46:41 »
Bravo, budi primjer drugima nek rade sranja. Al dobro, radite sto god vas je volja, samo odbiti se jednom od glavu mora, govorim iz iskustva  :icon_thumright:
>Od kolijevke do groba, najljepse je vjecno tripersko doba!<

Offline shegyi2000

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Čepin
  • Moj Skuter: Kymco grand dink 50
  • Moja Kaciga: Modeca dmc
« Odgovori #43 : 02 Lipanj, 2015, 08:47:51 »
Ne nije istina,maloljetan je nema boga isusa da ce dobir novcanu kaznu. I sta sad ako je vozio bez vozacke? Oce svijet propast? Okomili s ena njega kao da je ubio 20oricu ljudi.Kakvo pijano stanje? Pa 1 piva 0.1 ima u krvi o kakvom vi pijanstvu pricate? Shegy ti si mozes priustit on vjerovatno ne moze. Koliko gluposti ima svugdje u drzavi i ko zna sta se sve ne radi na crno a vi propadanje drzave nasli u decku koji je sjeo na motor bez vozacke. Milim stvarno ej

Nepricaj gluposti ako si moze priustiti neregistriran jaci motor moze si priustiti i registriran slabiji motor,ali frajerluk je taj koji ubija djecu po motorima pa de malo razmislite decko maloljetan, pijan na neregistriranom motoru bez vozačke dozvole po meni je to isto ko da se šeta ulicom pijan sa automatskom puškom u ruci. Čim je sjeo na takav motor u takvom stanju trebao je biti svjestan posljedica koje moze uzrokovat, ovo sa policijom je najblazi oblik posljedice koji se mogao desiti. i jos ne vjerujem da ga ljudi žale i tješe da će to sve bit ok. valjalo bi mu napravit i laznu osobnu kad postane punoljetan tako da se i dalje moze bezbrizno vozit mimo svih pravila jer mu nitko maloljetnom nece kaznu naplatit.
Dok ne probam lava,svinja je za mene kralj zivotinja.

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #44 : 02 Lipanj, 2015, 09:27:20 »
starcima treba po dzepu derat,kad dozvoljavaju takve stvari djeci..
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #45 : 02 Lipanj, 2015, 11:33:05 »
takvo ponasanje netreba poticati ni ohrabrivati na takvu voznju, treba ga prevencijom suzbijati a ne kaznjavati,jer kaznjavanje je najgori oblik "poducavanja". Kad bi policija, motociklisticki savez i ostali educirali mlade ljude i osvjestivali ih ovakvih slucajeva i slicnih nebi bilo ili bi ih bilo manje. Realno,kazniti ovog decka visokom novcanom kaznom ili njegove roditelje bi bilo zadnje sto treba napraviti jer nitko nebi izvukao pouku,osim roditelja koji bi mu branili daljnju voznju na motoru a on bi nastavio i dalje devijantno ponasanje...ovaj put ces proc s manjom kaznom u ratama ili mozda uopce bez ikakve kazne...polozi cim prije i ostavi se tih sranja voznje bez papira i pod utjecajem alkohola jer ti to ne treba u zivotu
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline CekuL

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moja Kaciga: Airoh
« Odgovori #46 : 02 Lipanj, 2015, 12:11:39 »
Ajde pricate ko da vi nikad niste bili tih godina i nadobudni i iznad svih ili ste do 18-te jeli cokolino i isli u pola 10 spavat..
Vjerojatno cu i ja imat za par godina slicno razmisljanje,ali cu se sjetit sebe u tim godinama i vjerojatno cu zadrzat neke komentare za sebe i dat koji savjet,ali sigurno necu imat takve neodrasle komentare cast izuzecima..vozio sam ja 50-tku dvije godine,ali mi je dosadila i razmisljao sam ili stavit kit ili kupit 150,ali jbga prevagnula je ova druga opcija,jer sam razmisljao da ako kupim 150 bit cu miran,a kada stavljate kit da je to rupa bez dna..
Razmisljao sam i ja o polaganju jos prije godinu i pol,ali previse je dode to,a starce nagovorit je tesko tj. Mamu jer kaj ce ti to,rade cemo usparat jos malo pa cea za dvije godine polozit za auto..
Krivite moje starce,a bez da ista znate..vozim motor od 7 godina(da se opet nebi nasli biseri neki,vozio sam se po dvoristu i po poljskim putevima),prvi motor sam dobio na poklon,a ostale sam si sam kupovao i imam podosta iskustva sa voznjom i naravno nikad nije sretan zbog tog,ali imam tu neku ljubav prema motorima i nebi mogao bez tog

Offline zvonkec92

• GY6 doctor <3 ---> Forumski strugar &
  • moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • B( . )( . )BIES MAKE ME SMILE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • zvonkec_92
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Aprilia Rally
  • Moja Kaciga: Vemar, IXS
  • MojSetup: imam ih više
  • MojSpuh: sporcki auspuh imam
« Odgovori #47 : 02 Lipanj, 2015, 12:50:33 »
predpostavljam da za SRa sigurno nisi dao soma kuna pa da ti to bude izlika da nisi imo dovoljno para za vozacku. garant je kostao blizu cijene A1 kategorije koju si si mogo priustit da si htio...  i ja sam bio klinac i nadobudan kao i ti vozikao se kod babe na selu sa tomosima i baotianima dok nisam nadrapo, ali sam se nakon prvog sranja opametio a nisam nastavio i dalje kao ti.. imao sam vec neku ustedevinu koja je bila predvidena za kupnju drugog tomosa. 2mj prije 16-og rodendana me murja uhvatila i sve je identicno kao i kod tebe samo ja nisam bio pijan, 12 000kn. veza je to rijesila a ja sam uzicao dedu da posudi jos neki sitnis koji mi je falio za A1 kategoriju i tako sam 4mj posle toga vec imao papir u depu i bio legalan, i sretan ko nikad u zivotu.. :)  mene je onda kostala 3700kn. nek je danas i 1000kn skuplja opet si mogo dat rade za vozacku nego za SRa..    ja te ne zalim ni najmanje i ne pusim te price koje si ti tu napricao, iskustvo steceno od sedme godine si mogao dokazati u auto skoli a ne vozikajuci se kao frajer uokolo..
« Zadnja izmjena: 02 Lipanj, 2015, 12:53:21 zvonkec92 »
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.  :kinez:

"Neke se stvari mogu kupit novcem, sve ostalo se nađe u šteku"

Offline CekuL

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #48 : 02 Lipanj, 2015, 13:05:28 »
Dobio sam ga skoro upola manju cijenu,a i trebalo je ulozit u 50-tku da bi vozila jos tak da nije to bilo izvedivo bas,a iskreno nije mi to bas palo na pamet to..ne zamaram se time ko ce mi vjerovat,a ko nece,vasa stvar,a i vi cete to shvatit kako vi zelite.

Offline zvonkec92

• GY6 doctor <3 ---> Forumski strugar &
  • moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • B( . )( . )BIES MAKE ME SMILE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • zvonkec_92
  • Moj Skuter: Aprilia Rally
  • Moja Kaciga: Vemar, IXS
  • MojSetup: imam ih više
  • MojSpuh: sporcki auspuh imam
« Odgovori #49 : 02 Lipanj, 2015, 13:10:22 »
ajde nam odaj tu cifru koju si dao za skuter..  na to si sigurno mogo jos dodat nesto i polozit, onda bi bio faca sa 16 god i vozackom a ne ovak se svercat..
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.  :kinez:

"Neke se stvari mogu kupit novcem, sve ostalo se nađe u šteku"

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Runner :)
  • Moja Kaciga: HJC CS14
  • MojSetup: Black Trophy
  • MojSpuh: ZX
« Odgovori #50 : 02 Lipanj, 2015, 13:16:40 »
Ajde pricate ko da vi nikad niste bili tih godina i nadobudni i iznad svih ili ste do 18-te jeli cokolino i isli u pola 10 spavat..
Vjerojatno cu i ja imat za par godina slicno razmisljanje,ali cu se sjetit sebe u tim godinama i vjerojatno cu zadrzat neke komentare za sebe i dat koji savjet,ali sigurno necu imat takve neodrasle komentare cast izuzecima..vozio sam ja 50-tku dvije godine,ali mi je dosadila i razmisljao sam ili stavit kit ili kupit 150,ali jbga prevagnula je ova druga opcija,jer sam razmisljao da ako kupim 150 bit cu miran,a kada stavljate kit da je to rupa bez dna..
Razmisljao sam i ja o polaganju jos prije godinu i pol,ali previse je dode to,a starce nagovorit je tesko tj. Mamu jer kaj ce ti to,rade cemo usparat jos malo pa cea za dvije godine polozit za auto..
Krivite moje starce,a bez da ista znate..vozim motor od 7 godina(da se opet nebi nasli biseri neki,vozio sam se po dvoristu i po poljskim putevima),prvi motor sam dobio na poklon,a ostale sam si sam kupovao i imam podosta iskustva sa voznjom i naravno nikad nije sretan zbog tog,ali imam tu neku ljubav prema motorima i nebi mogao bez tog

neki nisu bili. da sam bio mirno dijete nisam. sa 13 sam poceo voziti auto ali pod nadzorom i uvijek na poljskim putevima di nema prometa. sa 15 sam quad poceo voziti i onda dalje skuter/motor.

znas zasto nisam uzeo nikad auto ili quad da se idem glupirati? jer sam dobio upozorenje da ce mi izbiti zube ako to napravim.. i vidi cuda. NISAM to napravio.

oces jos jednu cinjenicu? imam jednog prijatelja manje radi takvog kao ti.. bez dozvole, pod alkoholom, neregan motor... mislio je decko da on to moze..

ovi promili alkohola u krvi meni neznace nista jer ne djeluje alkohol na sve isto ali zakonski si bio pod alkoholom.

bez imalo milosti bi dobio punu kaznu jer tu je par prekrsaja zaredano..

nego, ako i polozis za auto, opet vozis sr-a bez kategorije? opet nisi nista napravio
« Zadnja izmjena: 02 Lipanj, 2015, 13:18:34 JosipMarijanovic »

Offline CekuL

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #51 : 02 Lipanj, 2015, 13:32:12 »
Nismo svi isti..
Znam,razmisljao sam i o tome,ali ovu sezonu necu polozit jos jer tek na staru godinu imam 18,a do tad bi vjerojatno smislio neko rjesenje..

Offline petarpan

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #52 : 02 Lipanj, 2015, 15:15:15 »
evo da vam predstavim jednu budalu  :help:
upravo danas platio osiguranje i idem na tehnicki sa skuterom
jedino kaj sam zasluzio je  :sut_u_jaja:

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #53 : 02 Lipanj, 2015, 15:21:49 »

Ja nedavno atestirao (inace homologirani) spuh za motor - legalan 1/1 :toothy12:

« Zadnja izmjena: 02 Lipanj, 2015, 17:58:38 3alfa3 »

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #54 : 02 Lipanj, 2015, 17:55:01 »
nije ni na policiji ni na moto klubovima da nekog educiraju i odgajaju.
ako roditelj nekom dozvoli da ima motor bez rege,vozacke itd onda su i oni krivi posto odgovaraju za svoje dijete do punoljetnosti..
da sad dobije ukore i bilo kaj,da ne plati ni kune,napravil bude to opet.tak da s tim nisu nikog educirali nego pokazali da bude prosel bez nocane kazne..kak je gore spomenuto da su nekog 3x ulovili i sva 3 puta je prosel bez kazne..da su starci moral izvadit par soma iz djepa,sumnjam da bi se stvar ponovila.

bolje da ne dobije nist za platit,al iz toga svega nebude nist ni naucil.
a ovo za iskustvo,mores bit vozac f1 pa to ne znaci da mores vozit nest za kaj nas dozvolu,bez obzira na iskustvo..

a mi ostali smo glupani kaj smo si platili auto skole,registracije i sve ostalo kaj s tim ide.
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
« Odgovori #55 : 02 Lipanj, 2015, 19:23:17 »

Ja nedavno atestirao (inace homologirani) spuh za motor - legalan 1/1 :toothy12:

U kojoj si stanici to bio? Na skuterima ne zeli nitko to upisivati jer "netreba"

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #56 : 02 Lipanj, 2015, 19:24:33 »
Konkretno, bio u Zaboku na pregledu (atestu) jer mi je bilo usput. 2-3 tjedna kasnije, dobio od CVH iz Velike Gorice postom papire s kojima sam otisao u najblizu stanicu za tehnicki da mi to upisu u prometnu

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
« Odgovori #57 : 02 Lipanj, 2015, 19:56:37 »
Konkretno, bio u Zaboku na pregledu (atestu) jer mi je bilo usput. 2-3 tjedna kasnije, dobio od CVH iz Velike Gorice postom papire s kojima sam otisao u najblizu stanicu za tehnicki da mi to upisu u prometnu

Koliko para? 1000kn?

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #58 : 02 Lipanj, 2015, 19:57:15 »
Oko 285kn + 45kn upis u prometnu

Offline road_runner

• Tržnica : (+11)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: SR 50 r
  • Moja Kaciga: IXS HX 246
« Odgovori #59 : 02 Lipanj, 2015, 22:07:03 »
novčana kazna uvijek opameti. znam jer je i mene ulovil bez kacige i rege, dokumente nisam imal sa sobom i radi 800kn kazne (prije žalbe bilo 2500) prodan baotian, kupljen bajk i sad s njim sretan vozim cestom i u mjesta u kojima nikad nisam bil s motorom.  osposobljavanje baotiana za tehnički mi se nije dalo, a i nisam baš bio pouzdan u njegvu silu i nije mi se zajebavalo. od onda nisam vozil motor do jednom APN-a kad sam isto nabasal na murjake, zbrisal srećom makar nije to na ponos. od onda samo dvorište i cross tu i tam po polju