Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zaustavila me policija  (Posjeta: 29194 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ivano_007

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kaštela
  • Moj Skuter: x9 500, DL 650, A3
  • Moja Kaciga: LS2, KYT
  • MojSetup: Serijski
Odg: Zaustavila me policija
« Odgovori #20 : 31 Svibanj, 2015, 15:31:32 »
Najrealnija opcija je neki društveni rad i zabrana polaganja određeno vrijeme. Ne vjerujem da ćeš puno morat platit (nemaš odakle), a ne vjerujem ni da ćeš samo s ukorom proć
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!

Offline TomTomislav

• Tržnica : (+30)
  • maxi forumaš
  • Pozdrav ekipa :)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Zasad stanka :)
  • Moja Kaciga: Airoh :)
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: Zx :)
« Odgovori #21 : 31 Svibanj, 2015, 15:56:26 »
Kazna za neosigurano vozilo i doseze do 20tkn.
Kazna bez vozacke 2000kn
Alkohol 1000 nadalje

Da se mene pita nema pravo zalbe i oderi .
Stvar je maloljetan si starci ce spastat a ne ti.
Kao trece savi se u situaciju mene koji imam sve legalno , vozilo s kojim kruh zarađujem , i nedaj boze da mi izletis i slicno, ostetim si vozilo , ti nemas osiguranja ja moram privatnom tuzbom il kako vec koja traje mjesecima i godinama a love za popravak nemam .

Daj lupi si malo pamet u glavu , nemoj biti tvrd , razmisljaj malo opsirnije kakve e opasnosti mogu snac a kostaju , a nedaj boze da nekog ubijes na cesti.

Pozz i sretno
......

Offline CekuL

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moja Kaciga: Airoh
« Odgovori #22 : 31 Svibanj, 2015, 16:18:55 »
Vidjet cemo sto ce bit..

Offline Rox-Rab

• Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: DrEvo 70c,Dell 19 BE
  • Moja Kaciga: MF Evo radilica
  • MojSetup: S6 Sport Pro vario,S6 R/T zvono,Malossi kevlar,Mf polutke
  • MojSpuh: Giannelli Rekord
« Odgovori #23 : 31 Svibanj, 2015, 16:54:18 »
Ne serite po decku jer 90% foruma je vozilo nesto sto nije bilo regano ili bez vozacke, i ja sam vizio prije i bez rege, kacige i jedva da pali ali sam se vozio
Dr-Evo 70ccm,Giannelli Rekord,Mf Evo radilica,Dell 19 BE,S6 R/T zvono,Malossi Kevlar remen,S6 Sport Pro variomat,S6 LCD pokazivač goriva,Mf linearna polutka

Online 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #24 : 31 Svibanj, 2015, 17:00:11 »
...savi se u situaciju mene koji imam sve legalno , vozilo s kojim kruh zarađujem , i nedaj boze da mi izletis i slicno, ostetim si vozilo , ti nemas osiguranja ja moram privatnom tuzbom il kako vec koja traje mjesecima i godinama a love za popravak nemam .

Nije vec godinama tako. Dobijes novce od osiguranja, a onda osiguranje utjeruje od krivca

Offline zvonkec92

• GY6 doctor <3 ---> Forumski strugar &
  • moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • B( . )( . )BIES MAKE ME SMILE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • zvonkec_92
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Aprilia Rally
  • Moja Kaciga: Vemar, IXS
  • MojSetup: imam ih više
  • MojSpuh: sporcki auspuh imam
« Odgovori #25 : 31 Svibanj, 2015, 17:14:08 »
Ne serite po decku jer 90% foruma je vozilo nesto sto nije bilo regano ili bez vozacke, i ja sam vizio prije i bez rege, kacige i jedva da pali ali sam se vozio
vozio sam i ja al kod babe na selu a ne po ZGu, to mi ni na kraj pameti nije bilo..
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.  :kinez:

"Neke se stvari mogu kupit novcem, sve ostalo se nađe u šteku"

Offline TomTomislav

• maxi forumaš
« Odgovori #26 : 31 Svibanj, 2015, 19:35:33 »
I ja vozio po poljima na selu tomosa , uvjek barem kaciga i rega kad vozacke nema .
Nema se sta tu dečka zaliti , onda nebude niko regal motore aute i mir
......

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Runner :)
  • Moja Kaciga: HJC CS14
  • MojSetup: Black Trophy
  • MojSpuh: ZX
« Odgovori #27 : 31 Svibanj, 2015, 19:49:53 »
I ja vozio po poljima na selu tomosa , uvjek barem kaciga i rega kad vozacke nema .
Nema se sta tu dečka zaliti , onda nebude niko regal motore aute i mir

upravo tako, da drzava nekoga ne opali po novcaniku za primjer svi drugi bi se poceli ponasati kao on

Offline balki

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • idemo dalje...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Sportcity X50ie; X=3
  • Moja Kaciga: Nolan N80.8
  • MojSetup: Nadasve funkcionalna nakupina djelova
  • MojSpuh: Akrap
« Odgovori #28 : 31 Svibanj, 2015, 20:51:25 »
Ajde necemo ga tu "lincovati" bas na mrtvo. Kritike je dobio i ako nesto pametno izvuce od zakljucaka i ugradi u daljnji zivot svi smo na konju...
Sta je tu je. Prvo napisi prigovor u roku od 8 dana i smisli izlaznu strategiju. Prije prvog rocista ucini skuter ispravnim i registriranim i upisi skolu za kategoriju te s tom dokumentacijom stani pred sutkinju, iskreno se pokaj i predoci to sve da potkrijepi namjeru da se ulegalis... Na taj nacin imas puno sansi proc samo okrznut rukom zakona. Ako su ti bivsa zlodjela jos u postupku i nisi dobio pravomocne sudske kazne slobodno izjavi da si nekaznjavan krivicno.
Sanader i ostali kriminalci su napravili miljardu puta veca sranja protiv svih nas i sebali i vasu i vase djece generaciju pa gule krumpire i vade se na sve moguce nacine pa se i ti vadi kolko god mozes.
Nakon toga samo pliz radi sebe i mene kreni kroz zivot pametnije bar sto se tice osiguranja i tucnjava :old:
Stvarni život je iluzija izazvana odmakom od tastature

Offline ljubo46

• Aprilia team Croatia
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • Samo Kawasaki
  • Mjesto: BJ
  • Moja Kaciga: HJC
  • MojSetup: Originalni
« Odgovori #29 : 31 Svibanj, 2015, 20:59:23 »
...savi se u situaciju mene koji imam sve legalno , vozilo s kojim kruh zarađujem , i nedaj boze da mi izletis i slicno, ostetim si vozilo , ti nemas osiguranja ja moram privatnom tuzbom il kako vec koja traje mjesecima i godinama a love za popravak nemam .

Nije vec godinama tako. Dobijes novce od osiguranja, a onda osiguranje utjeruje od krivca
Tako je  :icon_thumright:

Offline TomTomislav

• maxi forumaš
« Odgovori #30 : 31 Svibanj, 2015, 21:12:33 »
Uci se na svojim greskama uvjek  :icon_biggrin:
......

Offline CekuL

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #31 : 31 Svibanj, 2015, 21:59:36 »
Inace ja zivim na selu,ne vozim se po gradu.. ne kuzim vas kako odmah krive zakljucke donosite i bezveze pisete neke stvari..
8 dana otkad su me zaustavili ili 8 dana otkada mi dode ovo doma?..problem je u tome sto nemogu upisat za tu kategoriju,planirao sam krenut u 7mj. u auto skolu sada neznam dali bi to ista pomoglo..da jos su u postupku,a i kada se zavrsi nadam se da nebi trebao ispast kriv jer je bilo sve to u obrani..uci se na vlastitim greskama jbg..

Offline MarinM

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • #NADOBUDNO
  • Mjesto: Ri,Okolica
  • Moj Skuter: Aerox, Runner
  • Moja Kaciga: HJC FG-14
  • MojSetup: 2 mid :)
« Odgovori #32 : 31 Svibanj, 2015, 22:03:30 »
Iz prve ruke,zaustavljan prijatelj 3 puta,svaki put bez iceg.. ode na sud kaznu mu nedaju jer ne zele narusit uzdrzavanje njega roditeljima , a zabrana polaganja takoder ne dolazi u obzir jer je onda mogucnost da se kazneno djelo ponovi.

Ovo je 100000% tocno i ako si maloljetan nemoze ti niko nista, dobit ces eventualno ukor. Oni ti na pozivu za sud napisu 20 ak tisuca kuna kazne ali cim dodes na sud sve oproste i pustaju te kao da nista nije bilo. Provjereno

Previse gluposti mu pisete,citam ovo i nevjerujem sta pise..

Edit: nece ti nis pomoc ako ga registriras,to su neke njihove fore
« Zadnja izmjena: 31 Svibanj, 2015, 22:10:04 MarinM »
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi  :toothy12:

Offline CekuL

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #33 : 31 Svibanj, 2015, 22:30:47 »
E hvala puno,nadam se da ce bit takav ishod..

Offline ricardo98

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: vx250,px 177,sp180
« Odgovori #34 : 31 Svibanj, 2015, 23:35:45 »
nema nista od registracije i tih gluposti..moras se pravit dobar i glumit isprid sutkinje nevinasce..glumi da ti je stalo i da se nece ponavljat..reci da si kupia skuter i da ga pripremas za vrijeme kad polozis....da planiras upisat autoskolu i da je taj dan bila ta mototorijada da te ekipa povela i da si pogrijesio reci da ti je to prvi put da to radis...ja sam imao potvrdu da sam polozia a1 i s njom sam vozia motor a2 i sa otprilike 80 sam se zalipia u auto iz suprotnoga smjera jer je bilo usko i nepregledno a ja lud i željan adrenalina..napisalo mi je 3.500 kn u prijedlogu...vozacka 2000 i neprilagodjena brzina 1500 bio sam mjesec dana u bolnici itd..
sutkinja je rekla da se nista nebrinem da ce bit sve uredu..evo cekam zavrsnu odluku od suda proslo je vec godinu dana...od dogadjaja..morat ce roditelji ic s tobom i upozori ih ako ih pita imaju li kakvih problema s tobom da recu da se ponose itd...to ih mora pitat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Runner :)
  • Moja Kaciga: HJC CS14
  • MojSetup: Black Trophy
  • MojSpuh: ZX
« Odgovori #35 : 01 Lipanj, 2015, 06:34:51 »
nema nista od registracije i tih gluposti..moras se pravit dobar i glumit isprid sutkinje nevinasce..glumi da ti je stalo i da se nece ponavljat..reci da si kupia skuter i da ga pripremas za vrijeme kad polozis....da planiras upisat autoskolu i da je taj dan bila ta mototorijada da te ekipa povela i da si pogrijesio reci da ti je to prvi put da to radis...ja sam imao potvrdu da sam polozia a1 i s njom sam vozia motor a2 i sa otprilike 80 sam se zalipia u auto iz suprotnoga smjera jer je bilo usko i nepregledno a ja lud i željan adrenalina..napisalo mi je 3.500 kn u prijedlogu...vozacka 2000 i neprilagodjena brzina 1500 bio sam mjesec dana u bolnici itd..
sutkinja je rekla da se nista nebrinem da ce bit sve uredu..evo cekam zavrsnu odluku od suda proslo je vec godinu dana...od dogadjaja..morat ce roditelji ic s tobom i upozori ih ako ih pita imaju li kakvih problema s tobom da recu da se ponose itd...to ih mora pitat

Sent from my iPhone using Tapatalk

na kraju cete jos dati pusu decku i podrzati ga da i drugi put vozi bez vozacke, pod alkoholom, ne regan skuter.....  :angry7: to se tak ne radi...

da covjek to sve napravi i prođe bez novcane kazne?? ludost.

i za kraj kako je ALFA jednom napisao. DA SI NAJBOLJI VOZAC NA SVIJETU, NAJVECI TALENT I DA JE NAJHITNIJA SITUACIJA, NEMAS KAJ RADITI NA CESTI BEZ VOZACKE.

Offline Kik@aš

• forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: VX 125
  • Moja Kaciga: Hjc R-pha
« Odgovori #36 : 01 Lipanj, 2015, 10:24:58 »
Gledam kakve sve gluposti momci pisu,uglavnom MarinM ti je sve ljepo objasnio dok si maloljetan sve je oprosteno  :toothy9:

Offline petarpan

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #37 : 01 Lipanj, 2015, 10:45:01 »
Gledam kakve sve gluposti momci pisu,uglavnom MarinM ti je sve ljepo objasnio dok si maloljetan sve je oprosteno  :toothy9:

zato nam drustvo i ide tam di ude...u p.m.
ubijes covjeka - maloljetan si nije bed, napravis ovakvo sr... - maloljetan si nije bed

kakva je razlika maloljetan il punoljetan???? dal ce taj covjek ozivjeti jer je ovaj maloljetan, dal ce se sama steta popraviti jer ju je napravio maloljetnik...

nemojte pricati gluposti, da ste sad svi rekli kako su vas poslije takve pizd... lupili sa 20 soma i da su vam starci digli kredit na 10 godina i k tome jos zabranili polaganje svih kategorija na 10 godina, sljedeci bi dobro razmislio dal bi to radio, a ovako sam daj, i tak ne bude nista ...

Offline TomTomislav

• maxi forumaš
« Odgovori #38 : 01 Lipanj, 2015, 10:50:28 »
Bilo je to prije tako , sad više ne bas .
Prije si mogao i kaznu rijesit preko veze , sad cim te upise u komp ostajes tam i povezano s svime .
Bez rege nemas kaj radit na cesti , i to s 125 150ccm , kaj se imas pravit mangup i izigravat .
Sudstvo dozvoljava , ali nedaj boze da nekog lupis il ubijes pa budes vidio veselja kad ti neko od roditelja ode u zatvor , jer su ti dali da vozis motor .
Dajte ljudi u pm cuvajte sebe i druge ,  nemas za regu za skuter a nekom da isplatis par desetaka tisuca kuna bi imali , pricam opcenito a ne samo u ovom slucaju .
Vidam ih dosta p gradu ekipe , em bez tablica i kacige mi vrluda izmedju auta , po nogostupu , pjesackom ,
Zapljeniti motore i mir.
......

Offline shegyi2000

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Čepin
  • Moj Skuter: Kymco grand dink 50
  • Moja Kaciga: Modeca dmc
« Odgovori #39 : 01 Lipanj, 2015, 12:03:04 »
ja radim, imam primanja, imam b kategoriju i mogu si financijski priuštiti veci motor. planiram ga kupiti kroz par godina za sada imam 50 kubika krmka. nisam veceg kupio zato sto jos nemam položeno.
i po ovome ispada da sam ja konj. znaci ako nemas sve uvjete kupis manji motor za koji je jeftinija i rega i odrzavanje. a lega ako si frajer vozat jace motore budi frajer i plati kaznu. i sve to stoji sto su svi rekli ali alkohol brate i motor (i bilo koje vozilo ) neidu skupa. a kad pogines pijan i nedaj boze nekog jos ubijes svi ce razglabat ko je kriv i govorit da policija nije na vrijeme reagirala jer da su takvom liku uzeli sve ostali bi svi zivi.

motor nije zivotna potreba nego u jednu ruku luksuz pa ko ga ne moze imat po pravilima nek ga ne vozi.
Dok ne probam lava,svinja je za mene kralj zivotinja.