Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Stribor votka... I šečer u prahu.... Instant padanje čim se prvi put ustaneš... Da prevedem... Ustaneš i frendovi počnu vikati TIMBEEEEEEErrrr..... Slatko vrhnje, mlijeko i puuuuno ruma.... Isti simptomi... Oduzimanje nogu istog trena kad se ustaneš. Sljedeči pogled često puta bude tupi i ljuti pogled tvojih roditelja na odjelu u bolnici nakon ispumpavanja i vračanja sa ruba ulaska u bijeli tunel!
http://flashghetto.com/games/the_right_mix
ja popijem 5 piva i bok..
sa bilo kojim pićem pomiješaj red bull ili neko drugo energetsko piće.......ne "sašije" te tako brzo ali kad te spuca......padneš u trans.......jer energetska pića ubrzavaju rad srca...a s time ti i krv brže teče...i kad još u to dodaš neki žestoki alkohol......gotov si.....(provjereno).....samo pazi da ne pretjeraš s takvim pićem.....
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
uzmes šumeću tabletu sa sto vise željeza kupis votkicu jednu malu i u casu usipas votku i ubacis sumecu tabletu i cekas da se rastopi i to popijes na eks..ili etilni alkohol ,uzmes casu od 2 dcl malo riže rižu nasipas u casu etilnog alkohola nasipas da ne prevrsi rizu i dva prsta obicne vode.a za pičke kad dodju pit kod tebe kući a hoce piti sok napravi led od rakije i u baci u sok ne osjeti se vjeruj mi
uzmi absenta i to je to... al nemoj ni slucajnoi sa red bullom mjesat....p.s. dosta ti je jedan gutljaj... zasto ne mjesat s bullom?