I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
E ovako tražim skuter sa minimalno 100 cc,po mogucnosti da je maxi.U obzir dolazi sve marke skutera.Tražim nekog da može bolje vuci,i da nije skup za održavanje.
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
ako ne mora bit bas maxi imas dosta sr 150 za te pare
Da al si napisa da nije skup za odrzavanje. Onda pratkicki trazis i skut koji se nikako nece kvarit. Za 6tkn nesto takvo....
Citat: Brane45 - 25 Travanj, 2015, 11:20:46E ovako tražim skuter sa minimalno 100 cc,po mogucnosti da je maxi.U obzir dolazi sve marke skutera.Tražim nekog da može bolje vuci,i da nije skup za održavanje.Svaki dan ajde na njuškalo i čekaj pravu priliku, tako sam ja dočeka x9 500 sa 6t km za 7t kn Inače ti ne može nitko preporučit neki konkretan model, jer ako i kupiš za tu svotu skuter kupit ćeš ga zbog toga što je na "akciji". Plus prepis, rega... Teško, teško
Citat: ivano_007 - 25 Travanj, 2015, 20:12:16Citat: Brane45 - 25 Travanj, 2015, 11:20:46E ovako tražim skuter sa minimalno 100 cc,po mogucnosti da je maxi.U obzir dolazi sve marke skutera.Tražim nekog da može bolje vuci,i da nije skup za održavanje.Svaki dan ajde na njuškalo i čekaj pravu priliku, tako sam ja dočeka x9 500 sa 6t km za 7t kn Inače ti ne može nitko preporučit neki konkretan model, jer ako i kupiš za tu svotu skuter kupit ćeš ga zbog toga što je na "akciji". Plus prepis, rega... Teško, teškoLjudi dosta lažu na oglasnicima,jos kad je tako povoljno.Govore da je ekstra,da vuce ovo ono,a kada dođeš osobno ga vidit katastrofa.Tako da se treba paziti toga.A jbga mozda se nesto i nađe,nema se para,šta je tu je.
a uvjek se nade nes tipa ovo http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-vx-125-cm3-oglas-15119447 al tu sigurno treba ulozit jos 1 2 iljade a i pitaj boga u kojim je to sve grabama bilo