Pojma nemam..ja znam kad sma lune sastalvjao da je uvijek premalo kiseline..mislim svi akumulatori9 su isti i punjenja...ali kad to pretocic zakljucili sm da ako nalijemo smao orignal punjenje da rikne akumulator ne radi kak treba jel mu je premalo kiseline..onda kupis jos onu tekucinu di pise kiselina za akumulatore i nadolijali do odredene razine unutra i od onda rade zvjer akumulatori..
uvijek se nade neka crna ovca pa niej radila ali ta u staru odmah nije radila...ali sve ostalo radilo kak treba..
Uvjerio sam se da su od Lune dobri akumulatori, ali da idem Bogu iza nogu po njega nema sanse.
Ovaj je isto radio odlicno prva 2 dana, a isto tako i onaj na aeroxu od 9Ah, prvih par dana okrece kao mutav, a nedugo zatim osjeti se da to nije to.
Budem probao oziviti ovaj iako ima idealan napon, ali sumnjam...
to što ih ne pune u servisu ne znači da je ispravno......može se aku ruknut odmah u scoot bez punjenja,al to mu bitno skrati vjek trajanja
Kako ovi u automobilu? I kad se isprazne jer ostane ukljucen neki potrosac ili od verglanja, u kratkom roku ih nafila alternator i sve 5.