Evo šta je napravio čovjek koji sebe naziva citiram "majstorom za motore" sunce mu j****
Na poslu skinem variomat (u petak je to bilo, kasnije se nisam ni vozio do danas), i nešto sam radio, već pred kraj radnog vremena, i on će to kao sastaviti, reko ajd i sastavi on, ja ga upalim kad nešto zvrči, krenem kući i ide ko k**** jedva navukao 40, i danas ja došao kući i ratavim opet kad imam šta vidjeti
Frajer je stavio nazad taj variomat, a nije sjelo u ove zube, i stegao to sa onim pneumatskim pištoljem i sjebe zube, a pošto nije bilo nabijeno do kraja, ovaj dio, ne znam kako se to zove jer se nisam do sad bavio skuterima, al na autu bi to bio zamašnjak, što ga alnaser okreće, nimao je lufta i on je zveketao. Ja mu danas kažem da nešto zvekeće u variomatu kaže on da kao možda je otišao ležaj u diferencijalu
daj reko ne budi glup, od jedamput sigurno otišao, pa to znam i ja da je nemoguće koji nikad nisam mašinu na skuteru rastavio.
Sad povlači normalno, al čim malo pređe 45 odmah prestane ubrzavati. I sad trebam preporuku s čim da ga udaram.
A što je naj gore, nije to prva stvar koju mi je sjebao, kad sam ga tek uzeo sjebao je auspuh, i to je opet posebna priča, i ne da mi se o tome da se ne živciram bezveze. to sam uspio rješiti nakon više od godinu dana