Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Motor bez papira?  (Posjeta: 20395 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tomovzo666

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: vinkovci
  • Moj Skuter: NrG pOwEr-DD
  • Moja Kaciga: ixs_hx-240
  • MojSetup: BGM original 50 ccm, aluminium
  • MojSpuh: lEo ViNcE-zX
Odg: Motor bez papira?
« Odgovori #20 : 12 Svibanj, 2011, 23:15:37 »
Znam vidit da se prodaju motori bez papira, i postoji li kakvo rijesenje, eto naso neku 50ku , nema papire, kakav bi bio proces da se dodje do njih ?
prekucaj ga

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
« Odgovori #21 : 13 Svibanj, 2011, 01:59:11 »
prekucat, sto je ilegalno ili ako se zna vlasnik pravi, tj da nije ukraden, on mora dat izjavu na policij da je zagubio papire, gdje kako, te onda dobije potvrdu koja uz kupoprodajni vrijedi na tehnickom za nove papire. Znaci posljedna osoba na koju glasi sasija to mora napravit.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline zwer_1982

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Mjesto: Karlovac
  • Moj Skuter: Runner 50, Aprilia p
  • Moja Kaciga: Nolan
« Odgovori #22 : 13 Svibanj, 2011, 08:02:32 »
prekucat, sto je ilegalno ili ako se zna vlasnik pravi, tj da nije ukraden, on mora dat izjavu na policij da je zagubio papire, gdje kako, te onda dobije potvrdu koja uz kupoprodajni vrijedi na tehnickom za nove papire. Znaci posljedna osoba na koju glasi sasija to mora napravit.
a što ako je vlasnik umro?

Inače ovo s izjavom ti ne igra za stvari koje su ikad bile registrirane, to ti igra samo za stare traktore i sve što je starije od ove naše države.
Prodajel gileru runner vx 125, 2004god 1000 eur

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #23 : 13 Svibanj, 2011, 12:59:48 »
cuj pitanja... postoji potvrda za to, onda ti najblizi clan obitelji mora dat izjavu. jednostavno odes na policiju i pitas sto te zanima.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline zwer_1982

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Mjesto: Karlovac
  • Moj Skuter: Runner 50, Aprilia p
  • Moja Kaciga: Nolan
« Odgovori #24 : 13 Svibanj, 2011, 13:22:45 »
cuj pitanja... postoji potvrda za to, onda ti najblizi clan obitelji mora dat izjavu. jednostavno odes na policiju i pitas sto te zanima.
gle ni to tako jednostavno, niti blizu

Recimo ovaj skut koji ja prodajem je baš takav ludi slučaj.Čovijek fino kupi skuter na kredu i pogođen financijskom stiskom nakon par god pred istek krede prodaje ga  prijatelju s kojim radi, ne rade odmah prijepis jer su si dobri a i ovaj mora riješit papire do kraja s bankom (što traje). U međuvremenu vlasnik na papiru iznenada umire - e šta sad?
Žena vlasnika koji je umro zna da je suprug prodal skut al nemože ništa. Skuter je isplačen al knjižicu nemože dobit nitko bez rješenja o nasljedstvu. Pokreće se ostavina (ne samo radi skutera, skuter je zadnja stvar, već radi kompletnog rješenja) i nekim slučajem u ostavini se pojavljuju još ljudi koji imaju pravo vlasništva tipa djece iz prvog braka itd...
I šta sad? Registrirat ga nemožeš, prepisat ga nemožeš....
« Zadnja izmjena: 13 Svibanj, 2011, 13:28:48 zwer_1982 »
Prodajel gileru runner vx 125, 2004god 1000 eur

Offline B.E.R.O.

• Forumski Ginekolog
  • Tržnica : (+13)
  • maxi forumaš
  • Ja ne patim od ludila,ja uzivam u njemu!!!!!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Žoope SPEEDFIGHTeR
« Odgovori #25 : 13 Svibanj, 2011, 15:28:01 »
Kupis drugu ramu.Ili razbijeni motor ostavis si ramu sa papirima dijelove prodas i imas motor za registraciju. :icon_thumright:

Kolko se isplati natezati za vrijednost skutera 1000 eura (govorim primjer).
Ja se nebi natezao,imao sam kuci skuter sa Njemackim papirima imao je i Njemacku tablicu.Sta se dogodilo covijek je zivio u Njemackoj a skuter je dovezao vamo da se preko ljeta moze voziti.Vratio se u Njemacku i umro je.
Sa takvim skuterom nisi mogao nista a nije imao tu vrijednost da bi se isplatilo dr#at% oko njega.
Zavrsio je kod mene i prodan je kompletan u dijelove. :icon_biggrin:
Nek se zna da na ovom forumu njegujemo zdravu mušku seksualnost ...!!!

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #26 : 14 Svibanj, 2011, 03:04:53 »
gle ni to tako jednostavno, niti blizu

Recimo ovaj skut koji ja prodajem je baš takav ludi slučaj.Čovijek fino kupi skuter na kredu i pogođen financijskom stiskom nakon par god pred istek krede prodaje ga  prijatelju s kojim radi, ne rade odmah prijepis jer su si dobri a i ovaj mora riješit papire do kraja s bankom (što traje). U međuvremenu vlasnik na papiru iznenada umire - e šta sad?
Žena vlasnika koji je umro zna da je suprug prodal skut al nemože ništa. Skuter je isplačen al knjižicu nemože dobit nitko bez rješenja o nasljedstvu. Pokreće se ostavina (ne samo radi skutera, skuter je zadnja stvar, već radi kompletnog rješenja) i nekim slučajem u ostavini se pojavljuju još ljudi koji imaju pravo vlasništva tipa djece iz prvog braka itd...
I šta sad? Registrirat ga nemožeš, prepisat ga nemožeš....
a dobro sad, takvi slucajevi su rijetkost al ima ih. ja samo govorim sto znam i sto je cinit da se npr zagube. ja nedavno kad sam kupovao zipa covjek mi tek nakon sto smo odradili kupoprodajni govori da nema knjizicu vozila, ja se odmah isao raspitat sto kako, i rekla mi zena u policij da treba vlasnik koji je zagubio dat izjavu. to je to, ako nemas nikakvih papira, a sad takve slucajeve kao tu se vjerovatno nikad nece rijesit.