I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vjerojatno nikakav, jedino da nađeš samo ramu drugu s papirima pa prebaciš sve na nju.
A sta bi po zakonu onda trebalo sa takvim motorima, bacit u smece ? :/
danas takav skut ni na otpad nemozes odbacit jer dok prodajes otpadu vozilo moras predat papire od sasije i pokaz osobne da se zna ko je donio motor
Ja sam prije mjesec dana kupio svoj vanbrodski motor koji nisam nikamo ni nosio.Samo su mi trebali njegovi podaci,50-etak kn za tezinu zeljeza kojeg sam navodno kupio i 100kn za marendu odgovornoj osobi
bravo kupio si vanbrodski motorto je ko da si kupio vesmasinuodi kupit auto ili motor s otpada koji imaju br sasije jer se moraju moc prepisati i na nekog registriratiako mozes uc na otpad i kupit bez da ti lik da papire od toga onda je to ilegalno i ako te uhvate s skuterom il autom a ti nemas papira te se isto postupa ko da si ga ti ukral i boli murju briga kaj je tei to neko prodao tko je "izgubio" papire ili mu se "neda" prepisivati
pa znam ja ljude koji se time bave al neznam kolko se isplati riskirat guzicu radi toga sto ce neko jeftinije prociz italije se uvozi svakakve stvari