ima ti veze i kvacil i feder.npr:imo sam kvacilo malossi delta ali sa crvenim centralnim federom i motor nije imo nikakav start znci jedva je kretao ali je isao ko blesav.znaci krajnja je bila bolja od sadasnje.
A frend je imao isto to kvacilo ali zuti feder.I da ne rastavljamo kvacila zbog federa samo smo zamjenili cijeli set kvacila sa centralnim i sa mali federima i sa zvonom.motor sad ima start znaci mozes ga turirat na mjestu ali mu je krajnja malo manja.
crveni feder ti je puno jaci teze ga je stisnut i motor treba imat puno snage da stisne taj dio koji ce remen pokrenuti.a zuti feder je meksi i netreba tolka snaga.ali kao sto sam rekao.kad skines dolje zvono i kvacilo pogledaj koliko imas lufta izmedju paknica od kvacila i zvona.ako se zvono klima znaci da ga mozes turirat a ako nema lufta to ti je ono sto sam ja imao prije.znaci start nema ali krajnju ima.
kuzis?
Kužim jako dobro ali to opet nema veze sa kvačilom već sa centralnim federom i njegovim otporom koji pruža na polutke.
Ne znam za tebe ali ja smatram kvačilom pakne koje se "spajaju" sa zvonom dok je centralni već drugi par rukava i on može imati utjecaja na krajnju.