Pozdrav svima,
ovo je moj prvi post na ovom forumu...pa da pitam par savjeta od iskusnijih ljudi
Kupio sam Aprili SR 50 (LC 1998 g) prije par mjeseci... Na njoj je sve original osim sto je auspuh neki LeoVince Sprinter, uglavnom za pocetak sam bio zadovoljan kako to ide, ali s vremenom pozelio sam nesto vise pa sam odlucio bacit neki tuning na njega. Citao sam brdo postova ovdje na forumu na kraju sam se odlucio za ovo :
Kit : TopPerformaces 70 cc Trophy
Auspuh : Yasuni City R Carbon
Karburator : Dellorto 19mm
Reed Valve : TopPerformances (Sa karbonskim lamelicama)
Filter zraka : Malossi Red Sponge
Variator : Malossi Multivar
Kvacilo : Serijsko sa Malossijevim zutim oprugicama
Sve je naruceno iz
www.scooter-center.com , i stize za koji dan.
Sad interesiralo bi me par stvarcica, sa variomatom dobit cu dva paketa rolica i vjerojatno i sa auspuhom jos jedan, ali nisam siguran koja tezina ce najbolje odgovarat, sad imam gore od 4.1 g, a poslije..? Pa ako netko otprilike zna ili je radio slican tuning da mi kaze sta bi najvise odgovaralo.
Druga stvar, blokade na yasuni auspuhu...citao sam na stranici gdje sam ga narucio da ima dvije blokade, jedna na pocetku i druga negdje u prigusnici, pa ako je netko skidao te blokade na slicnom auspuhu ako moze ukratko objasnit kako se to najlakse sredi.
Sto se tice kit-a odabrao sam tuning da bude srednjih performansi i dugotrajan, interesira me savjet od iskusnijih dali je odabir u redu, i dali bi jos sta trebalo mjenjat uz ovo osnovno sta sam narucio...
Svaki savjet je dobro dosao